Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γιώργος Λιάγκας: Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορονοϊό

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε ξανά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ, ύστερα από τη διακοπή της εκπομπής του, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

«Μου φαίνεται ότι ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν σήμερα, γιατί έχω να βγω αρκετό καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαμε σήμερα να μπούμε σε μια κανονικότητα και να επιστρέψουν οι εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό. Άρα, βγαίνουμε σιγά σιγά σήμερα με λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία και θα είμαστε λίγοι λίγοι εδώ μέχρι να χαλαρώσουν τα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής Στη συνέχεια και με αφορμή τα γενέθλια που είχε ανήμερα του Πάσχα ο μεγάλος του γιος, Γιάννης, οι συνεργάτες της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον γιο του και εκείνος προέβη σε αποκαλύψεις για το πως βιώνουν την καραντίνα τα παιδιά.
«Στα παιδιά ήταν δύσκολα τις 15 ημέρες που ήταν σε καραντίνα με τη μαμά τους, γιατί η Φαίη ως γνωστό το πέρασε… τώρα εγώ αμφιβάλλω αν το πέρασε γιατί δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα ποτέ, αλλά οκ…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με χιουμοριστική διάθεση! Μάλιστα αποκάλυψε πως πέρασε το Πάσχα μαζί με τα παιδιά του και τη Φαίη Σκορδά, καθώς, όπως είπε, αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος από τους γιους του έχει γενέθλια.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου