Friday, 29 March, 2024

Εκτός εαυτού η Ραϊσα στο Big Brother – Πιάστηκε στα χέρια με την Άννα Μαρία

Το σπίτι του Big Brother έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και οι ειρωνείες δεν σταματούν. Αυτήν την φορά η Ραϊσα Κλόντι 
ειρωνεύτηκε τον Χρήστο Βαρουξή για το που θα κάτσει η παρέα τους αφήνοντας υπονοούμενα ότι τον επηρεάζουν. Αυτό έφερε την αντιπαράθεσή τους και βγήκαν τα μαχαίρια ακόμα και για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πυργίδης κάθισε με την άλλη παρέα από αυτήν που έχουμε συνηθίσει. Ανάμεσα σε όσα ειπώθηκαν ήταν οι συμμαχίες κι οι στρατηγικές που έχουν χαραχτεί μέσα στο σπίτι.

Η Άννα Μαρία δεν άντεχε να ακούει την Ραϊσα να εξαπολύει μπηχτές και της έλεγε να σταματήσει αν κι αρχικά είχαν καλή σχέση. Τα αίματα άναψαν κι η Άννα Μαρία της είπε ότι όλη η Ελλάδα κι η μητέρα της την έχουν καταλάβει. Αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση της Ραϊσα που εξερράγη και βγήκε εκτός εαυτού. Μάλιστα όρμηξε να χτυπήσει την Άννα Μαρία και χρειάστηκε η παρέμβαση της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά, όπου την κουβάλησαν μέσα σε ένα δωμάτιο με την ίδια να ουρλιάζει «Τρελή».

Ο Big Brother κάλεσε τις δυο τους στο δωμάτιο επικοινωνίας και τις επέπληξε για την συμπεριφορά τους τόσο για τις προσβολές που εκστομίστηκαν όσο και για την βία που πήγε να ασκηθεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου