Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Η μία από τις 4 άδειες του Νίκου Παππά

Ποιος Νίκος Παππάς και απίδια μάντολες!

Αυτό το κορίτσι έκλεισε το σπίτι στους μισούς σεσημασμένους ντόπιους καναλάρχες….
Η Ελένη και η μάνα της, δύο φονικά θηλυκά από τις δυτικές συνοικίες κατάφεραν να (δια)σύρουν και να γελοιοποιήσουν κοτζάμ μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστάδες, οι οποίοι ακούμπησαν στα πόδια της Ελένης ότι είχαν και δεν είχαν.

menegaki

Το γεγονός ότι κανείς τσάτσος δημοσιογράφος δεν τολμά να γράψει πόσο γελοιοποίησε η Ελένη Μενεγάκη την πλειοψηφία των σεσημασμένων καναλαρχών της ιδιωτικής τηλεόρασης, δεν μπορεί να ακυρώσει το σπουδαίο επίτευγμά της. Η Μενεγάκη κατάφερε να τους γελοιοποιήσει ως το μεδούλι και είναι η μόνη ελληνίδα που μπορεί στους περισσότερους από δαύτους να τους κάνει να παρατήσουν τα κανάλια και να τρέχουν να κρυφτούν.
Η Ελένη θα μπορούσε να είναι η Μάτα Χάρι της εποχής μας. Τρύπωσε με το ταμπεραμέντο της σε όλα σχεδόν τα σπίτια των νταβατζήδων που όλες αυτές τις δεκαετίες υποδύονται τους καμπόσους εκμεταλλευόμενοι το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό και τους ολίγιστους που μας κυβερνούν. Επειδή και η κυβέρνηση Τσίπρα αποτελείται από πολιτικά ψώνια που τα τελευταία χρόνια ξημεροβραδιάζονταν στα ιδιωτικά κανάλια μην περιμένετε να ακουμπήσει τους σημερινούς θαλασσοδανεισμένους μηντιάρχες.
Η μόνη που τους νίκησε κατά κράτος είναι η Μενεγάκη στην οποία όλοι σχεδόν ακούμπησαν εκατομμύρια ευρώ μέσα στη βαριά καψούρα τους. Και καθώς τους ντάντευε και τους πιλάτευε εκείνοι αφημένοι εξιστορούσαν τις βρωμοδουλειές τους για να την εντυπωσιάσουν. Η Ελένη όμως είναι τάφος. Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει όταν πρόκειται για τα εκάστοτε αφεντικά. Μπορεί να μην βάζει γλώσσα μέσα όταν είναι στο γυαλί ξέρει όμως να σωπαίνει ειδικά όταν η σιωπή είναι χρυσός στα πόδια της.
Η Μενεγάκη είναι η μόνη που μπορεί να γελοιοποιήσει τους εγχώριους ολιγάρχες. Τους γνωρίζει άλλωστε τόσο καλά. Εάν ο Νίκος Παππάς ήθελε πράγματι να τσακίσει την διαπλοκή στα ΜΜΕ έπρεπε να ζητήσει από την Μενεγάκη να τον δεχθεί στη βίλα της.
Η Ελένη είναι το Ιερό Δισκοπότηρο της Διαπλοκής
Σας καλούμε να θυμηθείτε αυτή την ανάρτηση όταν ο Τσίπρας και ο Παππάς θα αποτελούν παρελθόν και η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται με μία από τις 4 άδειες σύμφωνα με τις οδηγίες της διαθήκης του μακαρίτη που θα μας έχει αφήσει χρόνους…
kourdistoportocali

Ελένη Μενεγάκη: Η μία από τις 4 άδειες του Νίκου Παππά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου