Friday, 19 April, 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί…

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί – Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά κάποιου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάζει στον Alpha καθώς και στις προτάσεις που δέχτηκε από άλλα κανάλια.

“Σας ετοιμάζω κέφι, μπρίο, τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πως τον τίτλο της εκπομπής μου ή αν θα είμαι στην πρωινή ή μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή. Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη, θα σπαρταράει που λέμε”, είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Έγιναν πολλές προτάσεις, από τον ΣΚΑΪ, το Mega αλλά τελικά με κέρδισε ο Αlpha. Είναι πολύ όμορφο για έναν νέο άνθρωπο να τον θέλουν τα κανάλια. Σημαντικά στελέχη στον χώρο που γνωρίζουν τον χώρο είδαν ότι η τηλεόραση θέλει μία αλλαγή, νέα πρόσωπα για να επενδύσουν και είναι υπέροχο ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής”, ανέφερε.

“Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω τη δουλειά κάποιου άλλου. Η κ. Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή έχει κάνει μία τεράστια πορεία στην τηλεόραση, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη”, πρόσθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αναφερόμενη στο GNTM δήλωσε “ήταν δώρο Θεού για εμένα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στο STAR, ευχαριστώ πολύ όλη την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση παρά μόνο με τη μόδα”.

Πηγή πληροφοριών:Enjoy

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου