Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Ήβη Αδάμου απαντά για την απόφαση της να γίνει από μικρή μαμά

Καλεσμένη της εκπομπής “Mega Star” ήταν η Ήβη Αδάμου και μεταξύ άλλων, απάντησε για την απόφαση της να γίνει μαμά από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από τα 25 της.
Η Ήβη είπε χαρακτηριστικά: “Με τον Μιχάλη ήμασταν πέντε χρόνια μαζί πριν έρθει το παιδί. Την εγκυμοσύνη και το παιδί δεν τα καθορίζεις πάντα εσύ, είναι και το πώς θα σου έρθουν τα πράγματα, ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου, πώς αισθάνεσαι με αυτό το πράγμα, αν είσαι έτοιμος και ώριμος να το κάνεις.
Επειδή, λοιπόν, εγώ έχω ξεκινήσει να κάνω πολλά πράγματα από νωρίς και ήμουν και με τον Μιχάλη και ήταν και ο κατάλληλος άνθρωπος για εμένα, ήταν και λίγο τυχερό. Ήρθε πολύ φυσικά, ήρθε πολύ λογικά. Τουλάχιστον σε εμένα, στη δική μου περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Μπορεί κάποιος να το θεωρεί “πολύ νωρίς”.
Δεν έχει μπει όμως στη θέση μου. Δεν έχει ζήσει αυτά που έχω ζήσει και που έχω δει εγώ. Αν σκεφτείς ότι είμαι από τα 16 σε αυτή τη δουλειά και έχω σπουδάσει και τα έχω κάνει όλα κι έχω και άνθρωπο δίπλα μου που να μπορώ να το κάνω αυτό…”, κατέληξε λέγοντας η Ήβη Αδάμου, η οποία μας έδειξε και πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου