Wednesday, 17 April, 2024

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει άφωνη από την ατάκα του Καναράκη για τις πλαστικές

“Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, είμαι η Νατάσα Θεοδωρίδου”!
Την πρόσφατη συναυλία που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου επέλεξε ο ΑΝΤ1 να προβάλλει το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Σε αυτήν, που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, πλάι στην αγαπημένη ερμηνεύτρια ήταν τόσο ο Γιώργος Παπαδόπουλος όσο ο καλός της φίλος, Παντελής Καναράκης.

Έτσι, για ακόμα μια φορά, η Νατάσα Θεοδωρίδου έπεσε… θύμα του γνωστού ηθοποιού που ανέβηκε στη σκηνή και την άφησε άφωνη με το χιουμοριστικό του σχόλιο περί πλαστικών! Μέσα από το “Καλό Μεσημεράκι” της Τετάρτης, δε, ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην ενότητα της Χρυσής Τηλεόρασης προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα στιγμιότυπο αν μη τι άλλο απολαυστικό.

“Τραγουδίστρια είναι; Καλέ η Τάμτα είναι; Πάχυνε! Α, μισό λεπτό το βρήκα! Για σήκωσε ψηλά το χέρι σου και πες Fuego” σημείωσε με νόημα ο Παντελής Καναράκης στη σκηνή προς τη φίλη και συνεργάτιδα του.

Με τη σειρά της, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε με χιούμορ αλλά… αποφασιστικά: “Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, είμαι η Νατάσα Θεοδωρίδου”
“Τραγουδίστρια είναι; Καλέ η Τάμτα είναι; Πάχυνε! Α, μισό λεπτό το βρήκα! Για σήκωσε ψηλά το χέρι σου και πες Fuego” σημείωσε με νόημα ο Παντελής Καναράκης στη σκηνή προς τη φίλη και συνεργάτιδα του. Με τη σειρά της, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε με χιούμορ αλλά… αποφασιστικά: “Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, είμαι η Νατάσα Θεοδωρίδου”
“Καλέ η Νατάσα είσαι; Χέστ@@@! Ε που να σε γνωρίσω, πάτε όλες και πειράζετε τις μούρες σας και σε λίγο από τα σφραγίσματα θα σας καταλαβαίνουμε” πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης κάνοντας τόσο την αγαπημένη ερμηνεύτρια όσο και το Νίκο Μουτσινά, στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, να λυθούν στα γέλια!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5guXsLJ152g&feature=emb_logo

zappit

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου