Thursday, 28 March, 2024

Η Φαίη Σκορδά απαντά στον Snik μετά την αναφορά του για fake news “Κουράσατε με το 4%”

Τι είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, μετά το βίντεο του Snik με τους χυδαίους χαρακτηρισμούς σε βάρος της ίδιας και του Γιώργου

Με αφορμή το βίντεο με τις απαράδεκτες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τις γυναίκες, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και με την ευκαιρία απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στον Snik για το ξέσπασμά του με χυδαίες εκφράσεις σε βάρος της εκπομπής το Πρωινό και των παρουσιαστών της.
Όλα ξεκίνησαν όταν στο Πρωινό της Δευτέρας, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από live του Snik στο Instagram και αναφέρθηκε ότι ο ίδιος το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Τζιά με μία αεροσυνοδό.
Η Φαίη Σκορδά απαντά στον Snik μετά τις χυδαίες εκφράσεις: Να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω…
Ο τραγουδιστής, μερικές ώρες αργότερα, ανέβασε instastory ξεσπώντας κατά των συντελεστών της εκπομπής όπου ανέφερε:
“Ρε τσιμ…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news; Πάρτε μου ένα τσι…ι να πούμε κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε”.
Η απάντηση της Φαίης Σκορδά
“Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου