Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε το μπαλκόνι σας το τέλειο σημείο για το επόμενο ραντεβού σας

Μπορεί να μην σας φαίνεται εφικτό το να αξιοποιήσετε το μικρό σας μπαλκόνι για ένα ραντεβού. Ωστόσο, με τα σωστά

έπιπλα κήπου https://www.epilegin.gr/epipla-kipou-c-24.html και αν καταφέρετε να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα, το μπαλκόνι σας θα γίνει ο απόλυτος προορισμός για τα ραντεβού σας. Ας δούμε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα ρομαντικό και συνάμα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

1.Επιλέξτε τα χρώματα

Αφού έχετε ήδη καταλήξει πως το vibe στο οποίο αποσκοπείτε είναι ρομαντικό, μπορείτε να αναζητήσετε έμπνευση στο διαδίκτυο ή οπουδήποτε σας εξυπηρετεί, προκειμένου να επιλέξετε στη συνέχεια τα χρώματα της διακόσμησης. Τα απαλά, γήινα χρώματα είναι πάντα καλή ιδέα για τους εξωτερικούς χώρους και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και διάθεση. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε το ίδιο χρώμα που έχουν τα λουλούδια που μπορεί να υπάρχουν στο μπαλκόνι σας και για τη διακόσμησή σας, κάτι που θα δημιουργήσει ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα.

2.Δώστε βάση στα έπιπλα

Δώστε βάση στα έπιπλα κήπου που θα επιλέξετε, καθώς από αυτά θα εξαρτηθεί το πόσο άνετα θα περάσετε τη βραδιά σας στο μπαλκόνι. Φυσικά, θα πρέπει να υπολογίσετε πόσο χώρο διαθέτετε. Να μετρήσετε τις διαστάσεις του και να επιλέξετε τα έπιπλα ανάλογα. Καθώς, όμως, διαμορφώνετε το χώρο για ρομαντικές βραδιές, θα προτείναμε καθίσματα που θα σας φέρουν κοντά με τον/την καλεσμένο/η σας. Συνεπώς, ένας καναπές θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Τα πολλά μαξιλάρια, τόσο στον καναπέ όσο και στο πάτωμα, θα δημιουργήσουν μια πιο cozyατμόσφαιρα, ενώ, με τα χρώματα και τα μοτίβα τους, θα τονίσουν περισσότερο το στυλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει. Εντούτοις, μπορεί να θέλετε να οργανώσετε ένα ραντεβού για φαγητό. Σε αυτήν την περίπτωση, το τραπέζι είναι καλύτερη επιλογή, ώστε να γευματίσετε με άνεση (και να έχετε μια μεγαλύτερη και πιο σταθερή επιφάνεια για τα πιάτα).

3.Χρησιμοποιήστε μια καλαμωτή

Χρησιμοποιήστε μια καλαμωτή για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Προφανώς θα θέλετε να απολαύσετε το ραντεβού σας χωρίς να νιώθετε συνεχώς τα βλέμματα των γειτόνων επάνω σας. Γι’ αυτό και μια καλαμωτή είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να ενσωματώσετε στο μπαλκόνι.

4.Δημιουργήστε ατμόσφαιρα

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φώτα και διακοσμητικά. Τα κρεμαστά φωτάκια, τα φαναράκια, αλλά και τα κεριά είναι εξαιρετικές επιλογές. Δεν χρειάζονται πολλά για να ομορφύνετε το μπαλκόνι. Λίγα διακοσμητικά, όπως μερικές ονειροπαγίδες, μικρά γλαστράκια, ένα όμορφο χαλί κ.ο.κ. μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν το χώρο. Εξάλλου, πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί τα πολλά διακοσμητικά θα κάνουν το μπαλκόνι να φαίνεται μικρότερο από αυτό που μπορεί να είναι. Μια ωραία επιλογή φυτού για ρομαντικές βραδιές είναι, φυσικά, οι τριανταφυλλιές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου