Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κατακραυγή για το ξύλο Light-Snik: «Δεν είναι ο Tupac και η γελοιότητα έχει όρια»

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στα πλαίσια των βραβείων MAD VMA 2022.

To κράξιμο του αιώνα πέφτει στα social media για το ξύλο του Light και του Snik στα Mad Video Music Awards, την ώρα που αποθεώνεται η Παπαρίζου που αποχώρησε.

Οι εικόνες ντροπής που εκτυλίχθησαν στα MAD Video Music Awards 2022, με το ξύλο των Light και Snik, δεν έμειναν ασχολίαστες στα social media.

Μπορεί οι δύο τράπερ να ζήτησαν συγγνώμη (σ.σ ο κάθε ένας με τον τρόπο του), όμως οι πράξεις τους, προκάλεσαν την γενική κατακραυγή τόσο όσων βρίσκονταν στα βραβεία, όσο και των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως το # MadVMA22 ήταν πρώτο στις τάσεις του Twitter με όλο τον κόσμο να κράζει τους διοργανωτές και να αποθεώνει την Έλενα Παπαρίζου που είχε το θάρρος να φύγει, φανερά ενοχλημένη από τα όσα γίνονταν μπροστά της.

-Έγινε ότι έγινε και αντί να τους πετάξουν έξω σηκωτούς ο άλλος τραγούδησε μετά και ζήταγε συγγνώμη! ΑΘΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ντροπή της «μουσικής» τα  #MadVMA22

-Αυτό που συνέβη απόψε στα #MadVMA22 είναι η αποτύπωση μιας κοινωνίας σε παρακμή, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Τραμπουκισμός, βία, νταηλίκι και αλητεία. Το βλέπεις από τα 14χρονα έξω στον δρόμο μέχρι τους ενήλικες «καλλιτέχνες» της τραπ που τόσο θαυμάζουν. Θλίψη.

-Τωρα που έπαιξαν ξύλο, θα μπορούμε να τους λέμε μάπερς; #MadVMA22

-ΔΟΞΑ στην Έλενα που σηκώθηκε και έφυγε . Αυτό έπρεπε να κάνουν όλοι και όχι να κάτσουν να κάνουν ντουέτο με τα μαλ@κισμενα  #madvma22

-Πηγαινε να πάρει η Παπαριζου βραβείο και ακριβως εκεινη την ωρα μπαινει μεσα το ενα σκουπιδι για να φανει στις κάμερες και χτυπάει το άλλο σκουπιδι  μαζι με 20 μαυροφορεμενους. Το Mad δεν εχει αραγε ευθυνη που τους άφησε να μπουν μεσα; Τσιρκο ήταν αυτη η οργανωση ΠΑΝΤΑ #MadVMA22

Κανένα τραγούδι τους στον «αέρα», η απάντηση των Mad Video Music Awards

Η ανακοίνωση μετά τις σκηνές απείρου κάλλους κατά τη χθεσινή διοργάνωση με τους τράπερ Snik και Light και άνδρες της προσωπικής τους φρουράς να πιάνονται στα χέρια και να τα κάνουν όλα λίμπα.

Καταδίκη σε οποιαδήποτε μορφή βίας εκφράζουν τα Mad Video Music Awards μετά τις σκηνές απείρου κάλλους κατά τη χθεσινή διοργάνωση με τους τράπερ Snik και Light και άνδρες της προσωπικής τους φρουράς να πιάνονται στα χέρια και να τα κάνουν όλα λίμπα. Τα Mad Video Music Awards ανακοίνωσαν μάλιστα, ότι δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα «κανένα τραγούδι και καμιά βράβευση προσώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες».

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμιά βράβευση προσώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου