Thursday, 18 April, 2024

Μαύρο Ρόδο: Πανικός στο μοναστήρι-άρον άρον στο νοσοκομείο η Ελισάβετ

Το «Μαύρο Ρόδο» είναι η μοναδική σειρά από αυτές που «περπάτησαν» φέτος από άποψη τηλεθέασης που δεν θα συνεχιστεί.

Παρά τις εξαιρετικής επιδόσεις της στις μετρήσεις της Nielsen, κανάλι και εταιρία παραγωγής συμφώνησαν ότι η συγκεκριμένη ιστορία δεν μπορεί να αναπροσαρμοστεί στις απαιτήσεις μιας ακόμα τηλεοπτικής σεζόν χωρίς να χάσει το ενδιαφέρον της. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το κεντρικό ζευγάρι της σειράς, ο Πέτρος και η Ελισάβετ, έχουν έρθει ήδη πολύ κοντά, πιο κοντά δεν γίνεται.

Αυτό σημαίνει ότι από την Κυριακή 23 Απριλίου, που επανέρχεται η σειρά στο πρόγραμμα του Mega, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε.

Η απόφαση της Ελισάβετ που θα φέρει αναστάτωση στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου»

Απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Πέτρου, μετά το περιβόητο reunion που είχε την γνωστή κακή κατάληξη, η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι. Βυθισμένη στις ενοχές της, ζητάει συγχώρεση από τις αδελφές της και τον Μητροπολίτη και, παρά τη σθεναρή αντίσταση της Κασσιανής, πετυχαίνει να παραμείνει.

Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος από την άρνησή της ακόμα και να τον ακούσει και προσπαθεί να βρει τρόπο να έρθει σε επαφή μαζί της.

Τελικά, τη λύση δίνει η Αλεξία, η οποία, μετά τον θάνατο της μητέρας της και τη εμπειρία της με τον Βίκο, έχει μαλακώσει κι έχει πάψει να αντιμετωπίζει τον αδελφό με την αυστηρότητα που την χαρακτήριζε παλιότερα.

Η Αλεξία, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, θα επισκεφτεί τη μονή, από την οποία έχει αποκλειστεί ο αδελφός της, και θα προσπαθήσει να βρει την Ελισάβετ για να μεταφέρει μήνυμά του. Όμως, όταν θα καταφέρει να εντοπίσει το κελί της, θα βρεθεί μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα. Η Ελισάβετ είναι πεσμένη στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της. Η Αλεξία πανικοβάλλεται και καλεί σε βοήθεια. Ακολουθεί τρομερή αναστάτωση και η νεαρή δόκιμη μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου σπεύδουν στο πλευρό της όλοι. Τι θα διαπιστώσουν οι γιατροί που θα την εξετάσουν; Σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή, η Ελισάβετ είναι έγκυος. Αν οι φήμες ισχύουν, τότε η Ελισάβετ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει το μοναστήρι.

Θα είναι αυτό το τέλος των περιπετειών για το ζευγάρι; Και πως θα αντιδράσει ο Γεράσιμος στην είδηση;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου