Friday, 19 April, 2024

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη, γονατιστός!

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Λένα Δροσάκη, έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα στο… πάλκο νυχτερινού κέντρου!

Το ζευγάρι ηθοποιών είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Λένα Δροσάκη είναι έγκυος. Σύμφωνα με την Real News, η ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος» που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αλλά τελικά ακύρωσε την συμμετοχή της, λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος. Το ζευγάρι, που δεν κρύβει τον έρωτά του, με τον Αλέξανδρο Μπουρσούμη να κάνει ερωτική εξομολόγηση πριν από λίγο καιρό μέσω Instagram, με στίχους από ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη, χθες το βράδυ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην Λένα Δροσάκη, κάνοντάς της πρόταση γάμου . «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;» την ρώτησε υπό τους ήχους των ντραμς να παίζουν. Η Άννα Βίσση κάλεσε την Λένα Δροσάκη να σηκωθεί με την ηθοποιό, ξαφνιασμένη να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος περίμενε να ακούσει την απάντησή της. «Δεν μου έχεις πει ακόμη το ναι»; την ρωτάει και τότε η ηθοποιός σπεύδει να του πει το πολυπόθητο «ναι», με τους θεατές να χειροκροτούν.

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου