Thursday, 28 March, 2024

Παραβάν-Πίνακες σε καμβά

Όλοι μας ζητάμε έναν χώρο που να απορρέει γαλήνη και ηρεμία. Ένας από αυτούς είναι η οικία μας, μιας και ζούμε αρκετό χρονικό διάστημα μέσα σε αυτή

Όμως τι είναι αυτό που θα μας προσφέρει αυτό το συναίσθημα; Φυσικά η διακόσμησή του! Όση βάση και να δώσουμε στις σωστές επιλογές επίπλων, πάντα θα υπάρχει κάτι, που θα του δώσει ένα κλικ παραπάνω, για να το μετατρέψει στο μέρος, που θα περνάμε όμορφες στιγμές με τα οικεία μας πρόσωπα ή ακόμα και μόνοι μας! Πως ομορφαίνουμε το χώρο μας; Πάντα κάνοντας τις σωστές επιλογές! Και μια από αυτές είναι οι πίνακες σε καμβά!

Κάθε πίνακας, αποτελεί βασική αρχή διακόσμησης, της οποιασδήποτε περιοχής του σπιτιού μας, από τη κρεβατοκάμαρά μας έως τη τραπεζαρία, όπως και του χώρου στον οποίο εργαζόμαστε καθημερινά. Είναι η καλύτερη επιλογή και συνάμα σταθερή, μιας και κάτι το οποίο είναι κλασσικό, ποτέ δεν χάνει την αξία του! Με το άνοιγμα της αγοράς, ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα καταστήματα, μπορούμε να βρούμε αμέτρητες επιλογές πινάκων, σε απίστευτες τιμές! Οι  διαστάσεις που μας προσφέρονται, είναι πάρα πολλές και μπορούν να καλύψουν ακόμα και την πιο απαιτητική μας πλευρά! Είτε αναζητάμε έναν οριζόντιο για το κεφαλάρι της κρεβατοκάμαράς μας, είτε έναν τρίπτυχο για το γραφείο μας, σίγουρα θα το βρούμε.Το αμέσως επόμενο, έχει να κάνει καθαρά με το γούστο μας. Ανάλογα τη φύση μας και στο τι μας αρέσει, μπορούμε να αγοράσουμε τον πίνακα στα μοτίβα που μας αντιπροσωπεύει, μιας και οι επιλογές που μας δίνονται είναι πράγματι αμέτρητες. Από πιστά αντίγραφα φημισμένων ζωγράφων, έως πανοραμικές φωτογραφίες από διάφορα μέρη του κόσμου, είναι μερικά από την τεράστια γκάμα επιλογών που έχουμε, για να διαλέξουμε αυτά, που είναι πιο κοντά στα δικά μας γούστα.

Οι πίνακες σε καμβά είναι και σε πιο μοντέρνα σχέδια, μιας και μπορεί να επιλέξει κανείς οποιοδήποτε σχέδιο πίνακα και να το μετατρέψει σε τρίπτυχο ή και παραπάνω, για να βάλει μια σύγχρονη «πινελιά» στον χώρο που θέλει να αναδείξει. Κι αν δε θέλετε να πάρετε κάτι κλασσικό, όπως ο πίνακας, τότε μην απογοητεύεστε, μιας και υπάρχει κι άλλη λύση, πιο μοντέρνα και πλέον αποτελεί trend στην αγορά και δεν είναι άλλο από τα φανταστικά παραβάν!

Στις μέρες μας, θα τα δούμε σχεδόν παντού! Κομμωτήρια, διάφορα μπαρ και καφετέριες, καταστήματα ρούχων και πολλά ακόμη, τα χρησιμοποιούν πάρα πολύ και αυτό οφείλεται στα πλεονεκτήματα που έχει. Εργονομία… λόγω της αναδίπλωσής τους, μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπου το μικρό τους βάρος καθιστά πιο εύκολη τη μετακίνησή τους ή ακόμα και την αποθήκευσή τους σε περίπτωση μετακόμισης. Το αμέσως επόμενο είναι τα πολλά σχέδια και μοτίβα τα οποία προσφέρονται στην αγορά, έτοιμα να καλύψουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Πραγματικά ότι θέλουμε, μπορούμε να τα βρούμε ή ακόμα και να τα παραγγείλουμε αν δεν υπάρχουν και να μας δοθούν, έτσι ακριβώς όπως τα ζητήσαμε. Μια φωτογραφία δική μας, ένα ζωγραφικό έργο που δεν υπάρχει σε απόθεμα τη παρούσα στιγμή, θα τα τυπώσουμε στο παραβάν και θα έχουμε κάτι μοναδικό που μας αντιπροσωπεύει στο έπακρο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου