Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρεμιέρα για το «Your Face Sounds Familiar» με τον… Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη!

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την επιστροφή του απόλυτου show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar».
Η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, η ανανεωμένη κριτική επιτροπή και οι δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα της 6ης σεζόν, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45.
Ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» έχει στόχο να ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό, προσφέροντας αξέχαστες εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις.
Οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου του «Your Face Sounds Familiar», Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
H συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο Your Face Sounds Familiar έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην Ελλάδα και ο ηθοποιός-ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για την επιλογή του να κάτσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών: «Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ευρωβουλευτής μιλώντας στο STAR, προσθέτοντας πως ως ευρωβουλευτής δουλεύει περισσότερο για λιγότερα χρήματα. Οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ανέρχονται περίπου στα 20.000 ευρώ, αλλά όπως σχολιάζει ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Τι γυρεύετε στο… παζάρι κύριε Ευρωβουλευτά; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για τη δραστηριότητά του στο ευρωκοινοβούλιο, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, από τότε που εξελέγη Ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην ολομέλεια και έχει συνυπογράψει 8 ψηφίσματα γενικού περιεχομένου. Είναι μέλος σε δύο επιτροπές, αναπληρωματικό μέλος σε ακόμη 4 και έχει υποβάλει 8 ερωτήσεις. Σε ό,τι αφορά τις επικρίσεις, ο κ. Γεωργούλης κάνει λόγο για «κανιβαλισμό» και σχολιάζει πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του ευρωκοινοβουλίου, θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες την συμμετοχή του ως κριτής σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Οι κριτές και οι παίκτες του YSFM είχαν ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους του καναλιού να ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θεσμικό κώλυμα στη συμμετοχή του ριάλιτι!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου