Saturday, 20 April, 2024

Σάκης Ρουβάς:«Εμείς όταν έρχονται τυχαία τα παιδιά τα κρατάμε!» (βίντεο)

Μία εκ βαθέων συνέντευξη για την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του με τα τέσσερα παιδιά του, έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή Το Πρωινό

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το πόσο ευτυχισμένος είναι και ότι παρόλο που τέσσερα παιδιά είναι πολλά για μία οικογένεια την ίδια στιγμή είναι πολύ ωραία.
«Εμείς όταν έρχονται τυχαία τα παιδιά, τα κρατάμε», απάντησε αστειευόμενος στον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύπτοντας ότι μόνο τον Αλέξανδρο έκαναν συνειδητά, τα υπόλοιπα παιδιά προέκυψαν! Πλέον, όπως είπε, θα βάλουν τα δυνατά τους να μην έρθει πέμπτο παιδί.
«Πώς είναι όμως η καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά; Δεν υπάρχει ζήλια;», διερωτήθηκε τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά. «Νομίζω ότι της Αναστασίας της στοίχισε -για λίγο όμως- ο ερχομός του Αλέξανδρου, όμως το ξεπέρασε», είπε ο Σάκης Ρουβάς.
Όσο για τον ίδιο; Είναι φουλ τάιμ μπαμπάς: Κάνει μπάνιο στα παιδιά, τα ταίζει, έχει καθημερινή και ενεργό συμμετοχή στην ανατροφή τους. «Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι γονείς. Εγώ αυτό κάνω. Το πρώτο μπάνιο των παιδιών μας το έχω κάνει εγώ. Άλλωστε, είμαι ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια μου και έχω την εμπειρία».
Για τον ίδιο ήταν φυσικό να είναι μέσα στην αίθουσα του τοκετού. Το έκανε σε όλες τις γέννες της Κάτιας. Παράλληλα, φροντίζει να ταϊζει με το μπιμπερό (μητρικό γάλα) το μωράκι τους κάθε πρωί.
Ο ευτυχής μπαμπάς αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη λέγοντας ότι « Μπορεί να έχουμε πει κατα καιρούς ότι θα χωρίσουμε, χωρίς όμως να το εννοούμε».
Τι είπε ο Σάκης Ρουβάς στο βίντεο που ακολουθεί:

Σάκης Ρουβάς:«Εμείς όταν έρχονται τυχαία τα παιδιά τα κρατάμε!» (βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου