Friday, 19 April, 2024

Στολίστε χριστουγεννιάτικους ανανάδες! Η νέα τρέλα του διαδικτύου!

Πότε έγιναν τα στολισμένα καραβάκια και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα mainstream, ούτε που το καταλάβαμε! Η νέα μόδα πάντως, οι χριστουγεννιάτικοι ανανάδες

αν και δεν πιστεύουμε ότι ήρθε για να μείνει, ήρθε σίγουρα για να προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τα κατάφερε περίτρανα, αφού οι αναζητήσεις στο Pinterest για “pineapple Christmas trees” εκτοξεύθηκαν σε σύγκριση με πέρυσι!
Το καλό με τη νέα αυτή τάση είναι ότι κυκλοφορεί σε πολλές εκδοχές που ανταποκρίνονται στα γούστα και τον διαθέσιμο χρόνο που έχει ο καθένας. Βαριέσαι να στολίσεις το δέντρο; Εάν σού έχουν περισσέψει μερικές μπαλίτσες, απλά στόλισε τα φύλλα του ανανά σου.


Κάποιοι λάτρεις του εξωτικού φρούτου ωστόσο δεν αρκούνται στο χαριτωμένο διακοσμητικό για την κουζίνα και μετατρέπουν το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ανανά. Μερικοί το βάφουν κίτρινο, άλλοι το αφήνουν φυσικό, όλοι όμως τού προσθέτουν χάρτινα φύλλα στην κορυφή και το στολίζουν με μαύρες μπαλίτσες και γιρλάντα.
Η πιο ήπια εκδοχή της τάσης καλεί για μικρούς ανανάδες φτιαγμένους από κουκουνάρι και χαρτόνι, ιδανικούς ως διακοσμητικά για το δέντρο.


Εάν πάλι θέλεις να δώσεις μια τροπική νότα στο γιορτινό τραπέζι, γιατί δεν μετατρέπεις το μπουκάλι της Πρωτοχρονιάτικης σαμπάνιας σε ανανά, κολλώντας πάνω του Ferrero Rocher; Η ιδέα αυτή μάλιστα είναι ιδανική και για να δοθεί ως δώρο στην οικοδέσποινα.


Όρεξη να έχεις και φαντασία να σκαρφίζεσαι τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι σου τις γιορτές με άλλα λόγια…

olivemagazine.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου