Saturday, 20 April, 2024

Τετ α τετ Τζιτζικώστα με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» και ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διάσημο ηθοποιό.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας φρόντισε να απαθανατίσει και τη στιγμή, την οποία έκανε γνωστή σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στη φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε απλά τη φράση: «Συζητώντας με έναν θρύλο».

Οι δύο άνδρες κάθονται δίπλα-δίπλα, συζητούν και χαμογελούν μεταξύ τους.  Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συζήτησε με τον πασίγνωστο ηθοποιό για την εμπειρία του από τη Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα, αλλά και για την ταινία, που είναι η τέταρτη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίζεται στην περιοχή μέσα στους τελευταίους 11 μήνες. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ολοκλήρωσε τις σκηνές του στην ταινία «Tin Soldier» και αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, ταξιδεύοντας στις Κάννες για το ομώνυμο φεστιβάλ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου