Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αυτό είναι το νέο iPhone 7- Πότε έρχεται στην Ελλάδα (VIDEO)

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus καθώς και τη δεύτερη γενιά του Apple Watch, παρουσίασε η Apple σε ειδικό event μπροστά σε εκατοντάδες φίλους της εταιρείας και δημοσιογράφους

Μετά από μια σειρά από φήμες πολλών μηνών, όπως πάντοτε συμβαίνει όταν βγαίνει ένα νέο iPhone στην αγορά, το iPhone 7 επιδιώκει να αποτελέσει το νέο εμπορικό χιτ της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας. Τηρώντας όλα όσα ξεκίνησε η Apple με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τα δύο νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχουν οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών αντιστοίχως. Επιπλέον, η Apple σταματά πλέον να διαθέτει κινητά χωρητικότητας 16GB, ξεκινώντας αποκλειστικά από τα 32GB και φτάνοντας στα 128GB και 264GB.

Το ντιζάιν του iPhone 7 άλλαξε σε πολλά σημεία σε σύγκριση με το iPhone 6, βελτιώνοντας το φινίρισμα στις γωνίες του κινητού και προσαρμόζοντας την κάμερα στην κατασκευή του κυρίως σώματος του κινητού. Έρχεται σε χρώματα μαύρου, χρυσού, ασημένιου, ροζ/χρυσού και σε μια ειδική έκδοση Jet Black με χαρακτηριστικό σχεδιασμό και μαύρο φινίρισμα.

Και τα δύο κινητά, θα τρέχουν με το νέο iOS 10. Το κόστος του iPhone 7 θα ξεκινά από τα 649 δολάρια στις ΗΠΑ στα 32GB, ενώ καταργείται πλέον η έκδοση κινητών στα 16GB. Το iPhone 7 Jet Black, με το ιδιαίτερο μαύρο φινίρισμα θα κυκλοφορήσει μόνο στα 128GB και 256GB. Η τιμή του iPhone 7 Plus ξεκινά από τα 769 δολάρια και για την χωρητικότητά του ισχύουν ακριβώς τα ίδια με το iPhone 7. Η κυκλοφορία τους ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Κίνα και στις 16 και 23 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η δεύτερη και η τρίτη παρτίδα. Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνουν διαθέσιμα από 16 Σεπτεμβρίου ενώ στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Προπαραγγελίες από 9 Σεπτεμβρίου. Το νέο iPhone 7 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

fpress.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου