Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσημη ανακοίνωση του «μικρού» iPhone SE της Apple

Το περιβόητο event που είχε ανακοινώσει η Apple πραγματοποιήθηκε και όπως αναμενόταν εκεί έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου «μικρού» iPhone SE της εταιρείας.

Η Apple μπορεί να στράφηκε με τις ναυαρχίδες των τελευταίων ετών προς τις μεγαλύτερες συσκευές, ωστόσο δεν απαρνήθηκε τα «μικρά» iPhone. Απόδειξη το iPhone SE, μία συσκευή με οθόνη τεσσάρων ιντσών και σχεδιασμό που παραπέμπει άμεσα στο παλαιότερο iPhone 5S.

Ωστόσο, αν και εξωτερικά υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με το 5S, εσωτερικά υπάρχει μία συνολική αναβάθμιση που επιτρέπει την επίτευξη επιδόσεων ανάλογων με τις τελευταίες ναυαρχίδες της Apple. Όπως ανακοινώθηκε στην παρουσίαση η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 31 Μαρτίου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από τις 24 Μαρτίου.

Το iPhone SE τρέχει το λειτουργικό σύστημα iOS 9.3 και θα υποστηρίζει τη λειτουργία Live Photos, ενώ όπως είχε ήδη διαρρεύσει θα χρησιμοποιεί τον 64μπιτο επεξεργαστή A9 με τον motion coprocessor M9 και την κάμερα iSight ανάλυσης 12 Megapixel με ικανότητα λήψης βίντεο 4K, που συναντάμε στα iPhone 6S and 6S Plus.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου: στα 16GB και 64GB. Αντίστοιχα, όπως και με τα iPhone 6S και 6S Plus θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματικές εκδόσεις: silver, space gray, gold και rose gold.

Σε επίπεδο οθόνης χρησιμοποιείται πάνελ IPS Retina, όπως το παλαιότερο iPhone 5S, με ανάλυση 1.136 x 640 pixels. Επιπλέον, το iPhone SE διαθέτει τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID, δανεισμένος από τα περυσινά iPhone 6 και 6 Plus, υποστηρίζει την υπηρεσία Apple Pay, την ψηφιακή βοηθό Siri, διαθέτει ταχύτερο Wi-Fi, ταχύτερο LTE και Bluetooth 4.2.

Πέρα από τα παραπάνω η Apple υποστηρίζει ότι το νέο iPhone SE θα προσφέρει πολύ καλύτερη αυτονομία, δίνοντας τα εξής παραδείγματα: αυτονομία έως και 12 ωρών για σερφάρισμα στο Διαδίκτυο μέσω δικτύου 3G, 13 ώρες μέσω δικτύου LTE και 13 ώρες μέσω δικτύου Wi-Fi.

pestaola.gr

Επίσημη ανακοίνωση του «μικρού» iPhone SE της Apple

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου