Friday, 19 April, 2024

Η Google δίνει 1εκ. δολάρια σε ελληνικές ΜΚΟ για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού

Μέσω του Google.org, φιλανθρωπικού βραχίονά της, η Google διαθέτει κονδύλια ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Ελλάδα, χρηματοδότηση

που προορίζεται για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων σε ευάλωτες ομάδες, για την αντιμετώπιση των συνεπειών του covid-19.
Σύμφωνα με την Πέγκυ Αντωνάκου, γενική διευθύντρια της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τα πρόσθετα κονδύλια θα πάνε στη χρηματοδότηση τοπικών ΜΚΟ, προκειμένου να στηριχθούν οι προσπάθειές τους για την ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη. «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τοπικούς εταίρους και οργανισμούς για να μεγιστοποιήσουμε το θετικό αντίκτυπο του κοινού μας έργου», πρόσθεσε.
Η κ. Αντωνάκου ανέφερε ακόμα: «Πριν από μερικούς μήνες ανακοινώσαμε το Grow Greece with Google, μια πρωτοβουλία μας για την επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης μέσω της τεχνολογίας. Έκτοτε συνεργαζόμαστε σταθερά με τους εταίρους μας έχοντας στηρίξει χιλιάδες επιχειρήσεις και άτομα που αναζητούν εργασία, προσφέροντάς τους δωρεάν εκπαίδευση και εργαλεία που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης ή της καριέρας τους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου