Wednesday, 24 April, 2024

Και το όνομα αυτού: Samsung Galaxy Note 7

Ναι θα ονομάζεται Samsung Galaxy Note 7  τελικά. Η Samsung ετοιμάζει το νέο της Galaxy Note 7. Τοsmartphone αναμένεται να παρουσιαστεί στις 2 Αυγούστου. Αν και υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν την Samsung να αλλάζει την ονομασία του Galaxy Note 7, ο Evan Blass από τον λογαριασμό του στο Twitter@evleaks ανακοίνωσε ότι η επίσημη ονομασία της συσκευής θα είναι Galaxy Note 7.

Ο leakster αποκάλυψε επίσης ότι η επερχόμενη συσκευή θα έχει ένα σαρωτή ίριδας. Πιστεύεται ότι η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνο μια παραλλαγή edge για το Note 7, που θα έχει μια κυρτή οθόνη 5,8 ιντσών QHD Super AMOLED και μια κύρια κάμερα στα 12MP.

Η μπροστινή του κάμερα θα είναι στα 5MP και αναμένεται να έχει 6GB RAM, μια υποδοχή κάρτας microSD και μια ισχυρή μπαταρία στα 4000mAh.

Όπως προαναφέραμε η συσκευή θα έχει σαρωτή ίριδας, μαζί με πιστοποίηση IP68, καθώς και την εφαρμογή Samsung Focus για βελτιωμένη παραγωγικότητα.

Ο Evan Blass αποκάλυψε επίσης, ότι το Galaxy Note 7 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις επιλογές χρωμάτων, μπλε, μαύρο και ασημί.
Το Samsung Galaxy Note 7 θα κυκλοφορήσει στις 2 του Αυγούστου 2016, αλλά ότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και επίσημα.

iguru.gr
Και το όνομα αυτού: Samsung Galaxy Note 7

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου