Saturday, 20 April, 2024

“Μπλόκο” στην περιουσία παρουσιαστή για οφειλές προς το Δημόσιο, 22 εκατ. ευρώ

Στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας, τραπεζικών λογαριασμών και άλλων, γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού προχώρησε η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κίνηση αυτή προέβη ο πρόεδρος της Αρχής Χαρ. Βουρλιώτης, ενώ παράλληλα έστειλε το φάκελο στην Οικονομική Εισαγγελία.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, προέκυψαν οφειλές του πασίγνωστου παραγωγού προς το δημόσιο που αγγίζουν τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαβιβάζεται στην Οικονομική Εισαγγελία, από την Αρχή, πολυσέλιδο πόρισμα στο οποίο καταγράφονται τα αποτελέσματα της εξονυχιστικής έρευνας αλλά και η ενδεχόμενη διάπραξη παράνομων πράξεων που οδήγησε στο «μπλόκο» της περιουσίας του παραγωγού καθώς φέρεται να εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο. Η αρμόδια Αρχή φέρεται να διαπίστωσε ενδεχόμενη διάπραξη για βαρύτατα αδικήματα, μεταξύ των οποίων, απάτη σε βάρος του δημοσίου, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και εγκληματική οργάνωση.

Εκτός από τον παραγωγό-παρουσιαστή φέρονται να ελέγχονται και άλλα πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται ως συνεργάτες του αλλά και εκπρόσωποι «εταιρειών-φαντάσματα» που φέρεται να είχε συστήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου