Tuesday, 19 March, 2024

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο OnlineGamingFestival, “Greek Gaming Day”

Με απόλυτη επιτυχία και με πολυπληθή συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το πρώτο eventGreekGamingDay, το καινοτόμο για τα ευρωπαϊκά δρώμενα

festival video games μέσα από μία ολοήμερη live streaming ξεχωριστή μέρα.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 29 Streamers & ContentCreators, ένωσαν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και την ικανοποίηση των απανταχού fans των δημοφιλέστερων video games.
Η Greek Gaming Day το οποίο είχε ως κύριο χορηγό την ηγέτιδα εταιρεία κατασκευής gaming οθονών, τηνAOC, ολοκληρώθηκε περιλαμβάνοντας πάνω από 100 ώρες ροής βίντεο και τουρνουά, παρουσιάζοντας από πολλές δημοφιλείς και ανερχόμενες προσωπικότητες από το αναπτυσσόμενο χώρο των videogames, της ελληνικής αγοράς.
Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες ανταγωνίστηκαν και διασκέδασαν στα τουρνουά 1vs1 για Fortnite και LoL και περισσότεροι από 100.000 Έλληνες χρήστες συντονίστηκαν online για να απολαύσουν το περιεχόμενο της GreekgamingDay!
Το εντυπωσιακό από οργάνωση και συμμετοχή gamingfestival, είχε ως highlight ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα showmatch. Το mainevent”HolidayseasoninRuneterra”, που φιλοξενήθηκε από την RedBull στο Twitch, υποδέχτηκε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του LeagueofLegends οι οποίοι, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, ανταγωνίστηκαν τόσο στο LoL όσο και στο WildRift, το νέο κινητό παιχνίδι της Riot στο σύμπαν του LeagueofLegends. Μία γιορτή στο LeagueofLegendsuniverse, με τη συμμετοχή gamers, cosplayers, youtubers και εκατοντάδων fans που συμμετείχαν, σχολίασαν και απόλαυσαν online.
Το πρώτο GreekGamingDay διοργανώθηκε από την TDBPlay, μία εταιρεία η οποία αποτελείται από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία στα videogames.
“Η ομάδα μας είναι πολύ χαρούμενη με την επιτυχία της πρώτης onlineGreekGamingDay. Είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά την ελληνική κουλτούρα του Onlinegaming μέσω των εκατοντάδων συμμετεχόντων που είχαμε και να μοιραστούμε την αγάπη μας για παιχνίδια με περισσότερους από 100.000 Έλληνες παίκτες, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές απομόνωσης λόγω της πανδημίας”. Δήλωσε ο Μάρτιν Καντίνοφσυνιδρυτής της TDBPlay η οποία διοργανώνει το event, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια υπόσχεση και μια ευχή: “Ανυπομονούμε για το 2021, όπου και σκοπεύουμε να διοργανώσουμε ξανά την εκδήλωση προσφέροντας ακόμη πιο υπέροχες στιγμές στους θαυμαστές του παιχνιδιού, αλλά και καλωσορίζοντας νέο κοινό. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους gamers στην Ελλάδα, με την ευχή να διασκεδάσουμε σύντομα και από κοντά”.
Press Contact:
AMG Media-AnmaKTS | Marketing and Advertising Services
AngelaKoci, Marketing Manager
Email: angela@anmakts.com
Mob. +30 6983402276
Για την TDBPlay:
HTDBPlay είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με έμφαση στα βιντεοπαιχνίδια, τα ηλεκτρονικά αθλήματα. Συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος του TDBPlay είναι ο Martin Kadinov, ο οποίος έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, τα τελευταία 6 από τα οποία, πριν ιδρύσει το TDBPlay, πέρασε ως διευθυντής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο ESL – ο παγκόσμιος ηγέτης στα ηλεκτρονικά αθλήματα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.tdbplay.com
Σχετικά με την AOC
Η AOC είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην αγορά οθονών. Υψηλή ποιότητα, αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση, ελκυστικός σχεδιασμός καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον, εργονομικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι καταναλωτές, εταιρικοί ιθύνοντες και συνεργάτες διανομής εμπιστεύονται την AOC. Η AOC προσφέρει οθόνες που απευθύνονται σε κάθε τύπο χρήστη, είτε πρόκειται για επαγγελματική, οικιακή, ψυχαγωγική χρήση ή gaming. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPVTechnology Limited, του μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο. www.eu.aoc.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου