Tuesday, 23 April, 2024

Ρεκόρ πωλήσεων για το Playstation 4

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο «σπάει» το Playstation 4, που εξακολουθεί να σημειώνει τον ταχύτερο και μεγαλύτερο ρυθμό πωλήσεων στην ιστορία του.

Η SONY ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4, μέσα στα πρώτα δύο χρόνια κυκλοφορίας, ξεπέρασε τις 30.2 εκατ. πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, αριθμός που μεταφράζεται σε περίπου 1.25 εκατ. κονσόλες ανά μήνα. Η εταιρεία αναφέρει στο Δελτίο Τύπου ότι το PS4 συνεχίζει να σημειώνει τον ταχύτερο και μεγαλύτερο ρυθμό πωλήσεων στην ιστορία του PlayStation.

Η αντίπαλη εταιρεία, Microsoft, δεν έχει αποκαλύψει ακριβή νούμερα εδώ και περίπου έναν χρόνο, όταν είχε ανακοινώσει πως ξεπέρασε τις 10 εκατ. αποστολές σε μεταπωλητές. Τον Οκτώβριο, το Xbox One βρέθηκε στην κορυφή των μηνιαίων πωλήσεων στις ΗΠΑ εξαιτίας της κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians, κάτι που είχε να συμβεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Το Wii U, το οποίο κυκλοφόρησε έναν χρόνο πριν τα PS4 και Xbox One, σύμφωνα με την Nintendo, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 είχε πραγματοποιήσει 10.73 εκατ. αποστολές παγκοσμίως.

www.skai.gr

Ρεκόρ πωλήσεων για το Playstation 4

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου