Thursday, 28 March, 2024

Συνεργασία Google και Lenovo για συσκευές με Project Tango

Η Lenovo θα είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία που θα χρησιμοποιήσει το Project Tango της Google σε smartphone κατά τα μέσα του τρέχοντος έτους.

Οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη συσκευή είναι ακόμα λιγοστές, αλλά η Lenovo, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της CES ότι το τηλέφωνο δεν θα είναι μεγαλύτερο από 6,5 ίντσες, το κόστος του θα είναι κάτω από 500 δολάρια, και ότι θα χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή Qualcomm.

Ο αισθητήρας και κάμερες που απαιτούνται για το Project Tango θα πρέπει να τοποθετηθούν κάθετα στην κορυφή της πίσω πλευράς του τηλεφώνου.

Το Project Tango ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο του 2014 από την ομάδα προηγμένης τεχνολογίας και projects της Google (Advanced Technology and Projects ή ATAP), αναφέρει το iguru. Το Project Tango έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί την 3D κίνηση της συσκευής, ενώ την ίδια στιγμή δημιουργεί ένα χάρτη του περιβάλλοντος χώρου.

«Με το Project Tango, το smartphone γίνεται ένα μαγικό παράθυρο στο φυσικό κόσμο, επιτρέποντας του να αντιλαμβάνεται τον χώρο και την κίνηση. Έτσι πηγαίνει πέρα ​​από τα όρια της οθόνης αφής,» ανέφερε ο Johnny Lee, επικεφαλής του Project Tango στη Google και πρόσθεσε:

«Σε συνεργασία με τη Lenovo, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε το Project Tango πιο προσιτό για τους χρήστες και τους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο για να το απολαύσουν και να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες που συνδυάζουν τον εικονικό και τον πραγματικό κόσμο».

www.zougla.gr

Συνεργασία Google και Lenovo για συσκευές με Project Tango

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου