Thursday, 25 April, 2024

Φάρμα spoiler 4/6: Στη σειρά οι αποχωρήσεις και νικητής…

Η Φάρμα επιστρέφει σήμερα (4/6) το βράδυ με νέο αρχηγό, αλλά και μια πολύ δυνατή αποχώρηση.
Τα πράγματα στη Φάρμα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν και σχεδόν όλοι το μόνο που συζητάνε είναι θέματα που έχουν να κάνουν με την στρατηγική των άλλων παικτών και ποιους πιστεύουν ότι θα βρουν απέναντι τους στη μάχη για τον τελικό.
Φυσικά όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, αφού αυτομάτως κερδίζουν την παραμονή και κάνουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς τον τελικό.
Ο Θανάσης Πάτρας συζητάει το θέμα της στρατηγικής και αναφέρει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να παίξει με στρατηγική αφού καταλαβαίνει ότι έχει απέναντι του τρεις πολύ δυνατούς παίκτες. Ο Κώστας Γκρέκας από την άλλη καταλαβαίνει ότι είναι μόνος του μέσα στη Φάρμα και πρέπει να βάλει τα δυνατά του.
Συνολικά στη Φάρμα μέσα υπάρχουν αυτή την στιγμή 7 αγρότες παίκτες, 3 γυναίκες και 4 άντρες. Από τους αυτούς τους 7 σήμερα και αύριο θα έχουμε 2 αποχωρήσεις.
Οι 5 εναπομείναντες παίκτες θα αγωνιστούν την επόμενη Τετάρτη 9 Ιουνίου στον ημιτελικό απ’ όπου θα έχουμε την τετράδα του μεγάλου τελικού που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιούνιου λόγω της έναρξης του Euro 2020 την Παρασκευή, Euro το οποίο θα μεταδίδει αποκλειστικά ο ΑΝΤ1.
Η τετράδα του τελικού θα έχει 3 άντρες, τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης), τον Κώστα Γκρέκα και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Μοναδική γυναίκα θα είναι η η Κυριακή Κατσογρεσάκη, με τον Γκρέκα, σύμφωνα με τα σποιλ νικητή!
Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν τρεις παίκτες, ο Θανάσης Πάτρας, η Κάτια Δεδε και η Μαρία Μιχαλοπούλου που θα αποχωρήσουν σήμερα, αύριο και την Τετάρτη.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ είναι αυτή που αποχωρεί σήμερα.
tvfreaks

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου