Tuesday, 23 April, 2024

Όλοι στο νοσοκομείο! Αγγελική Ηλιάδη, Ηλίας Βρεττός, Σάκης Αρσενίου, Λευτέρης Πανταζής – Τι τους συνέβη

Στο νοσοκομείο πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους τέσσερις Έλληνες τραγουδιστές για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βρεττός, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Σάκης Αρσενίου είχαν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα με την υγεία τους.

Αρχικά, η Αγγελική Ηλιάδη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από πολυήμερη ταλαιπωρία οξείας λαρυγγίτιδας, όπου της χορηγήθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. “Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece. Δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω” έγραψε στο λογαριασμό της στο instagram και προσέθεσε: “ακολουθώντας την φαρμακευτική αγωγή που μου χορήγησε ο γιατρός μου ο Κ. Χρήστος Ζαφειριου και κάνοντας αυστηρά αφωνία εύχομαι αύριο να είμαι καλύτερα και να είμαι κοντά σας… Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ. Σας αγαπώ πολύ”, έγραψε η ίδια.

iliadi

Λίγες ώρες μετά στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Ηλίας Βρεττός με γαστρεντερίτιδα.

Ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει με μια φωτογραφία τους διαδικτυακούς του φίλους για το ατυχές περιστατικό που του συνέβη ευρισκόμενος στο θάλαμο του νοσοκομείου. «Καταραμένη γαστρεντερίτιδα!!!», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

vrettos

Στο νοσοκομείο πήγε και ο Σάκης Αρσενίου με βήχα με παροξυσμό (δηλαδή έντονες κρίσεις). Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Frangelico με την Αγγελική Ηλιάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ακτινογραφίες και εξετάσεις και του δόθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

sakis_arsenioy

Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα  με την Freddo ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδάει έχοντας αφόρητους πόνους στο ισχίο. Ο ίδιος μάλιστα, αναγκάστηκε να κάνει ενέσεις για να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις του επί σκηνής.

lepa

iefimerida.gr

Όλοι στο νοσοκομείο! Αγγελική Ηλιάδη, Ηλίας Βρεττός, Σάκης Αρσενίου, Λευτέρης Πανταζής – Τι τους συνέβη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου