Friday, 29 March, 2024

Παπαράτσι: Ποιοι και γιατί μας  «κορόιδεψαν» στις εκλογές;

Υπάρχει μια σειρά από αδιάψευστα και αντικειμενικά ατράνταχτα ΓΕΓΟΝΟΤΑ γύρω από τις εκλογές. Και τα αναφέρω προς ενημέρωση των οπαδών/ψηφοφόρων τώρα που άρχισαν οι «εκτιμήσεις», τα σχόλια και τα ερωτηματικά.

Εκτός από την ξεκάθαρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ , την ξεκάθαρη ήττα της Νέας Δημοκρατίας, την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Καμένου και την –συγκριτικά με τα μεγέθη- συντριβή του «Ποταμιού» και της ΛΑΕ , υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι, κάποιοι «θεσμοί», κάποιες επιχειρήσεις που ΓΝΩΡΙΖΑΝ καλά τι συνέβαινε ΜΕΣΑ στα κόμματα αλλά και σε αποφασιστικά «κομμάτια» της κοινωνίας αλλά ή:

Επέλεξαν να μην ΜΑΣ ενημερώσουν έγκαιρα ή
Τζογάρισαν, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, επάνω στο αποτέλεσμα των εκλογών με ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ κοινό και στελέχη που δεν ήταν στον εσωτερικό κύκλο κομμάτων και επιχειρήσεων.
Κι αυτό, προσθέτει ένα ακόμη αδιαμφισβήτητο γεγονός στην προεκλογική περίοδο που οδήγησε σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα: Ο κόσμος πήγε να ψηφίσει χωρίς να έχει ιδέα τι γινόταν.

Για παράδειγμα: Τα σοβαρά στοιχεία που υπήρχαν εξ αρχής ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισέπραττε τη δυσφορία και τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του για τις κακές και λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις της ηγεσίας του, ότι οι «Λαφαζανικοί» δεν συγκέντρωναν την επιδοκιμασία και στήριξη που μας έλεγαν όλοι ότι εισέπρατταν, ότι οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι που είχαν «χαθεί» για τη Νέα Δημοκρατία τον Ιανουάριο ΔΕΝ επέστρεφαν παρά την καλή παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι η «Χρυσή Αυγή» ήταν αδιαμφισβήτητα το Τρίτο Κόμμα και ότι το «Ποτάμι» δεν …κυλούσε.

Όλα αυτά, ήταν γνωστά. Από τα τέλη Ιουνίου, τις αρχές Ιουλίου και –κυρίως- μετά την εξαγγελία των εκλογών.

Ποιοι τα ήξεραν και δεν τα έλεγαν; Ποιοι έλεγαν ότι ήξεραν αλλά δεν είχαν ιδέα;
Μας ενδιαφέρουν πολύ και οι δυο απαντήσεις. Βρίσκοντάς τις, θα καταλάβουμε ίσως ποιοί και γιατί μας ενέπαιξαν και πήραμε κι εμείς, οι «διαμορφωτές» της Κοινής Γνώμης τη δική μας ευθύνη σε όλην αυτή την προεκλογική περίοδο. Φτάσαμε να μιλάμε για «ντέρμπι» ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και για οριστική έξοδο Καμένου απ’ τη Βουλή.
Σαχλαμάρες. ΠΟΤΕ δεν υπήρξε τέτοια κατάσταση. Και όσοι «επαγγελματίες» ζητάνε συγγνώμη μετά εορτήν και επικαλούνται τις προσπάθειες για βελτίωση των μεθόδων, είναι βαρύτατα ένοχοι. Όπως και οι «κομματάρχες» που ήξεραν την αλήθεια αλλά… «πα..ρολογούσαν».

Και εις άλλα με υγεία.

Παπαράτσι: Ποιοι και γιατί μας  «κορόιδεψαν» στις εκλογές;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου