Wednesday, 24 April, 2024

Παραπολιτικά: Μόνο… Τρεις οι δελφίνοι από την οικογένεια Μητσοτάκη!!!

Παραπολιτικά: Μόνο… Τρεις οι δελφίνοι από την οικογένεια Μητσοτάκη!!!

ΟΠΟΙΟ ΤΖΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, Η ΚΟΣΙΩΝΗ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!
Όσο και να λέμε ότι δε θα σχολιάζουμε, τόσο το… τραβάει ο οργανισμός κάποιων! Αυτό που πίδαμε λοιπόν στο δελτίο της Κοσιώνη δεν μπορεί να μη σχολιαστεί. Παρουσίασαν τους βασικότερους δελφίνους της ΝΔ. Εκεί λοιπόν έπαιξαν τρία μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη(!), ένα μέλος της οικογένειας Κεφαλογιάννη και ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Τζιτζικώστα.
Να ενημερώσουμε τον ΣΚΑΪ ότι εάν συνεχίσουν την ίδια τακτική θα φέρουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με αυτό που έφεραν στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Ενώ υποστήριζαν με πλύση εγκεφάλου το ΝΑΙ, τελικά βγήκε το ΟΧΙ με συντριπτική διαφορά…
Για να μη σχολιάσουμε το άλλο, ότι δηλαδή, το μυαλό ορισμένων πονηρών τηλεθεατών θα πάει και κάπου αλλού!

Μια ψύχωση πάντως την έχουμε!
Αν και η έκπληξη ήταν μεγάλη για κάποιους λόγω της ισχυρής ‘’κυριαρχίας’’ του ΟΧΙ αλλά δεν παύουμε να μην κόβουμε τη μιζέρια και συνήθειες από το σύνδρομο που μας άφησαν κατάλοιπο οι προηγούμενες γενιές.
Αυτό της κατοχής! Τρέχουμε λοιπόν όλοι σαν τους αλλαλαγμένους, σαν αυτούς που δεν πρόκειται να ξαναφάνε για δέκα χρόνια, στα σούπερ μάρκετ και ότι βρούμε παίρνουμε! Οι καταναλωτές σήκωσαν από τα ράφια βασικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, φασόλια και λάδι, αν και οι διευθυντές των υποκαταστημάτων καθησυχάσουν ότι τα αποθέματά τους δεν εξαντλούνται… Ο λαός της υπερβολής. Δεδομένο, τελειωμένο!

Ιταλός ευρωβουλευτής, με χαρτί υγείας!
Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου το πρωί της Τρίτης. Ο Ιταλός ευρωβουλευτής Τζιανλούκα Μπουονάνο (Λίγκα του Βορρά) εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζητώντας την παραίτησή του. «Αυτή η σημαία είναι της Γερμανίας και αυτή της είναι της Ευρώπης. Δεν θέλω να πεθάνω ως Γερμανός. Ή Ευρώπη ή Γερμανία. Αν συνεχίσουμε έτσι η Ευρώπη μικραίνει, μικραίνει όμως και για τη Γερμανία. Η Γερμανία είναι αυτή που πρέπει να μικρύνει. Δεν μπορεί να διατάζει όλη την Ευρώπη. Έχουμε ήδη δει τι έφερε στην Ευρώπη ο ναζισμός. Δεν θέλουμε τώρα οικονομικό ναζισμό. Θα πρέπει να αλλάξουμε λιγάκι την πορεία των πραγμάτων», είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Βλέπετε εδώ άλλα παραδείγματα: Το χαρτί υγείας από τη μία και το ευρώ από την άλλη, έχουν καταντήσει να είναι το ίδιο με τη δουλειά σας. Δεν πάει πουθενά η Ευρώπη, δεν κάνετε αυτό που ενδιαφέρει τον λαό. Θα πρέπει να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε. Να ζητήσετε συγγνώμη από όλη την Ευρώπη διότι με τις οικονομικές σας επιταγές μας οδηγείτε σε σύγκρουση». Σωραιοοοςςς!!!

Εισαγγελική έρευνα για την μαύρη προπαγάνδα των καναλιών την εβδομάδα του δημοψηφίσματος
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για τον τρόπο που κάλυψαν τα τηλεοπτικά κανάλια τις τελευταίες ημέρες το θέμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής. Θα διερευνηθεί εάν και κατά πόσο από τον τρόπο που προέβαλαν το θέμα παραβιάστηκε η εκλογική νομοθεσία. Συγκεκριμένα θα διερευνηθεί εάν από τον τρόπο που τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης κάλυψαν το σύνολο των εξελίξεων της περασμένης εβδομάδας έχουν διαπραχθεί αδικήματα όπως: απόπειρα επιρροής ψηφοφόρων και απόπειρα νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος. Στα χέρια του εισαγγελέα έχουν φτάσει έγραφες καταγγελίες που αφορούν κυρίως όσα διαδραματίστηκαν μέχρι τις 4 Ιουλίου.
Οι καταγγελίες αυτές προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας, μετά από παραγγελία που δόθηκε από την προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος ανέθεσε την διενέργεια της έρευνας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Γύζη.
Άντε να δούμε, αν θα καθαρίσει η πιάτσα από κάποιους λεκέδες δημοσιογραφίσκους που έβγαλαν εδώ και χρόνια με τα παιχνίδια τους εκατομμύρια…

Οι πρώτοι που πρέπει να παραιτηθούν είναι οι Ευρωπαίοι αρχηγοί
Που είναι η αλληλεγγύη των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης που υποτίθεται ότι ανήκουμε, το ‘χει σκεφτεί κανείς;
Η ΕΕ, είτε λέγεται Μέρκελ, είτε Γιούγκερ είτε Σόιμπλε πώς μπορεί να ζητά αυταρχικά στα κράτη-μέλη μεταρρυθμίσεις ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη και μετά να μην κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση στο πλαίσιο των ίδιων ευρωπαϊκών δομών; Πού είναι η επανεξέταση των δαπανών του Ευρωκοινοβουλίου;
Πού είναι οι αξιολογήσεις των Συνθηκών που πλέον είναι παρωχημένες (το Δουβλίνο 2 για τη μετανάστευση, η Βασιλεία ΙΙΙ για τις τράπεζες κτλ); Πραγματικά μπορεί να σκεφτεί κανείς για καιρό μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση που να καθοδηγείται από την Γαλλία και την Γερμανία, που οδηγεί στη φτώχεια όλους»;
Ερωτήματα θέτουμε. Άντε και να πειστούμε πως ο Έλληνας πληρώνει γιατί πίστεψε – για ακόμη μία φορά ένα παραμύθι- λέγε με ‘’υποσχέσεις Τσίπρα’’.
Στα τόσα χρόνια που κυβέρνησαν ανίκανοι και αποδείχθηκε περίτρανα και πέσαμε στα δίχτυα του ΔΝΤ γιατί δεν άλλαξε κάτι και πηγαινοέρχονται ζητώντας κι άλλο αίμα από τους πολίτες; Διότι είναι και οι ίδιοι απόλυτα ανίκανοι να προσφέρουν εναλλακτικές προτάσεις, σοβαρές και πιστευτές σε όποιον στις Βρυξέλλες καθοδηγεί έναν μακάβριο χορό.
Διαφωνεί κανείς;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου