Thursday, 25 April, 2024

Καστερίδης Στάθης από τα Γιαννιτσά: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο δήμο»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Καστερίδης στην κεντρική ομιλία του στην πλατεία ΕΠΟΝ που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα

μίλησε για το όραμα και τον σχεδιασμό, με οργάνωση και πρόγραμμα για ολόκληρο τον δήμο.

Παραγωγική ανασυγκρότηση του δήμου, με μελετημένο πρόγραμμα, με όραμα. Μεγάλα αναπτυξιακά έργα, όπως βιοκλιματικό κολυμβητήριο που εφόσον εκλεγεί, θα ξεκινήσει άμεσα, διαπλάτυνση του ποταμού Λουδία, ώστε να γίνει αγωνιστικός χώρος, όχι μόνο προπονητικός, Αντικατάσταση σωλήνων αμίαντου όπου υπάρχουν στις Τ.Κ. ήταν μόνο μερικές από τις αναφορές που έκανε, μιλώντας για το πρόγραμμα του, για το οποίο, όπως είπε «Έχουμε τα εργαλεία χρηματοδότησης και μπορούν να υλοποιηθούν. Δε θα μείνουμε στην ανυπαρξία, όπως αυτή των τελευταίων 9 ετών».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές στη νυν διοίκηση: «ήρθε η ώρα του λαού, η ώρα που αυτή η κλειστή παρέα θα λογοδοτήσει στον δήμο και τους πολίτες. Όταν αναφερόμαστε στον δήμο Πέλλας, μιλάμε για τα Άθυρα έως τον Αη Γιώργη και τα Εσώβαλτα… όλοι είμαστε ένα, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Ο δήμος ανήκει σε όλους του δημότες. Τέρμα οι εξαρτήσεις προσωπικών συμφερόντων και οι διακρίσεις, ανάλογα με τα συμφέροντα… δεσμευόμαστε για αντικειμενικότητα σε όλες τις φάσεις, υπό το φως της δημοσιότητας. Δεν θα υπάρχει αυλόπορτα στο γραφείο του δημάρχου. Θα αποφασίζετε εσείς…».

Ακολούθως παρουσίασε τους υποψηφίους του Συνδυασμού του.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου