Thursday, 28 March, 2024

Λάκης Βασιλειάδης: Ο νεότερος βουλευτής στην Πέλλα και στη Μακεδονία!

Στα 34 του, κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στην Πέλλα με περίπου 8.500 σταυρούς, μόλις ενάμισι μήνα μετά την εκλογή του

ως Περιφερειακός σύμβουλος, με 15.000 ψήφους! Ο λόγος για τον Βασίλη (Λάκη) Βασιλειάδη! Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1985, κατάγεται από το Μάνδαλο Πέλλας,  είναι Νομικός και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σ. Σαββόγλου και έχουν μία κόρη.

Η σημαντική συνεισφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά το 2010, όταν εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας. Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών στον Δήμο Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ. Παράλληλα ήταν Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δήμου Πέλλας.
Καίριες και ουσιαστικές οι τοποθετήσεις και οι παρεμβάσεις του για ζητήματα επικαιρότητας, κατά διαστήματα, όπως το Κέντρο μεταναστών εδώ 

Τα αγροτικά θέματα, δείτε εδώ
Και τη Μακεδονία δείτε εδώ
Το 2014 μπήκε στην ομάδα της “Αλληλεγγύης” και εκλέχτηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Έχει διατελέσει εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανάπτυξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού καθώς επίσης και Οικονομικών και πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πέλλας.
Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και σήμερα.
Σημαντική επίσης η παρουσία του στον αθλητικό χώρο, δεδομένου ότι υπήρξε πρόεδρος στις ποδοσφαιρικές ομάδες “Δόξα Μανδάλου” και “ΠΑΟΚ Γιαννιτσών”.
Όραμα του μια ισχυρή Πέλλα, “Που μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά” όπως τονίζει ο ίδιος.
Στη δήλωση του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ευχαριστεί όσους έδωσαν τιμητική εντολή προς το πρόσωπο του, αναφέροντας: “Ο αγώνας τώρα ξεκινάει και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλες και όλους εσάς, που σταθήκατε πλάι μου σε αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ από καρδιάς”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου