Thursday, 28 March, 2024

Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, υπ. βουλευτής Πέλλας: Γιατί η ΝΔ αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση στις προσεχείς εκλογές;

Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, υποψήφια βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία δηλώνει πως: Στις 7 Ιουλίου 2019 η Ελλάδα έχει την τελευταία ίσως ευκαιρία

για την επανεκκίνηση της οικονομίας της:
Γιατί η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση στις προσεχείς εκλογές;
Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μοναδική υπεύθυνη πολιτική λύση για να αναλάβει τις αναγκαίες νομοθετικές και θεσμικές πρωτοβουλίες που χρειάζεται η Ελλάδα για να ξεπεράσει την κρίση. Έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια βαθιάς οικονομικής ύφεσης και παρατεταμένης αφαίμαξης μισθωτών και επιχειρηματιών, χωρίς καμία αξιόλογη δράση ενίσχυσης της διαλυμένης Ελληνικής οικονομίας.
Είναι γνωστό ότι ανάπτυξη χωρίς οικονομική δραστηριότητα και αξιόλογες επενδύσεις δεν μπορεί να υπάρξει. Η Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαθέτει σήμερα τη δυναμική για την προώθηση ενός ρεαλιστικού και πειστικού για τις διεθνείς αγορές, σχεδίου αναδιάταξης της Ελληνικής οικονομίας, προσέλκυσης επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης και ευκαιριών για επιχειρηματική ανάπτυξη.
Στις 7 Ιουλίου 2019 η Ελλάδα έχει την τελευταία ίσως ευκαιρία για την επανεκκίνηση της οικονομίας της. Η Ελλάδα χρειάζεται νέα, ικανά πρόσωπα που θα εμπνεύσουν, θα κινητοποιήσουν και θα δημιουργήσουν, μαζί με τις τοπικές κοινωνίες, τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης, οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας.
Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
Υποψήφια Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου