Thursday, 28 March, 2024

Υπ. βουλευτής ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανικολάου: Περιοδεία στον Δήμο Έδεσσας – Δράσεις και προτάσεις

Συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες και εκπροσώπους φορέων, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας με το ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Παπανικολάου

Ο κ. Παπανικολάου, περιόδευσε στον Δήμο της Έδεσσας, όπου είχε συναντήσεις με πολίτες αλλά και με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε μια προσπάθεια, να συγκεκριμενοποιηθούν προβλήματα και να γίνει ανταλλαγή απόψεων, θέσεων και επιχειρημάτων πάνω στις προτάσεις που προβάλλει το ΚΙΝ.ΑΛ., μέσω του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ».
Ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. συναντήθηκε επίσης και με επαγγελματίες, με τους οποίους συζήτησε τα μεγάλα θέματα που αφορούν στον κλάδο τους, όπως η φορολόγηση και το μείζον θέμα της ανεργίας. Κοινή ήταν η πεποίθηση για την ανάγκη άμεσης ανάληψης πρωτοβουλιών μέσα από δράσεις και προτάσεις, που θα φέρουν απασχόληση και ανάπτυξη. Αναφέρθηκε παράλληλα στην αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει να επιδείξει η ευρύτερη περιοχή με την τουριστική θέση που διακατέχει αλλά παράλληλα και την αξιοποίηση και την προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων της.
Το πρόγραμμα των επισκέψεών του υποψηφίου βουλευτή Πέλλας με το ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκου Παπανικολάου τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει χωριά της περιοχής των Δήμων Σκύδρας και Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου