Saturday, 20 April, 2024

Ο Δημήτρης Γαλαντάρης υποψήφιος βουλευτής με τη «Νίκη»

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημήτρη Γαλαντάρη με τη «Νίκη»

Αγαπητοί Αδελφοί, Χριστός Ανέστη,

Με τιμή ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι Υποψήφιος Βουλευτής με τον Δημήτρη Νατσιό και το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Πέλλα.

Γιατί ΝΙΚΗ;

Η πατρίδα μας περνά τις χειρότερες συμπληγάδες στη νεότερη ιστορία της. Πληγωμένη, ταπεινωμένη, με ναρκωμένη συνείδηση και χωρίς πυξίδα για το μέλλον της, οδηγείται προς την πνευματική, βιολογική και εδαφική της αυτοκαταστροφή. Υπαίτιοι είναι όλοι οι υπηρέτες της «δεξιάς» κι «αριστερής» κομματοκρατίας, που από κοινού νομοθέτησαν την καταστροφή της πατρίδας μας, καταπατώντας τα δίκαια του ελληνικού Λαού και παραβιάζοντας το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκαν.

Δεν ρωτηθήκαμε ποτέ για τα μνημόνια, τη λαθρομετανάστευση, την προδοσία της Μακεδονίας, τον διασυρμό της οικογένειας, την εγκληματικότητα, την καταπάτηση προσωπικών ελευθεριών, την άδικη υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, την αρπαγή της πρώτης κατοικίας, την ατιμωρησία των πολιτικών, τον εξευτελισμό πίστης και παιδείας, την εξώθηση των παιδιών μας στο εξωτερικό. Ούτε θα ερωτηθούμε για την επικείμενη προδοσία σε Αιγαίο και Θράκη, που ετοιμάζουν με συγκυβέρνηση πολλών συστημικών κομμάτων. Στις εκλογές που έρχονται, είναι μεγάλη η ευθύνη όλων μας. Η αποχή δεν είναι πράξη αντίστασης, είναι πράξη συνενοχής-κι αν ακόμη το 99% δήλωνε αποχή, το κοινοβούλιο θα σχηματιζόταν από το υπόλοιπο 1%. Η αποχή σβήνει τη φωνή μας, αφήνοντας άλλους να αποφασίζουν για εμάς ανενόχλητα.

Η ΝΙΚΗ είναι η αξιόπιστη πολιτική πρόταση που διαθέτει τη θέληση να ξαναφέρει την ελπίδα στη ζωή κάθε απογοητευμένου Έλληνα. Τέσσερις σπουδαίοι λόγοι κάνουν τη ΝΙΚΗ πραγματικά ξεχωριστή:

Προέρχεται πραγματικά από τον Λαό. Δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης.
Διαθέτει συλλογική ηγεσία, απαλλαγμένη από αρχηγομανίες και φατρίες.
Έχει ξεκάθαρο αντικειμενικό σκοπό την οριστική κατάργηση της κομματοκρατίας, επομένως δεν δέχεται συνεργασίες με κανένα πολιτικό σχήμα της αμαρτωλής μεταπολίτευσης, ούτε αρκείται στο «να μπούμε στη Βουλή».
Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες Ρωμηοσύνης, χωρίς «δεξιές» και «αριστερές» παρωπίδες ή γενικόλογους «πατριωτισμούς» αμφίβολων ηθικών αξιών.

Στις εκλογές που έρχονται, διεκδικήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου