Saturday, 20 April, 2024

«Πάλεψε» και βγήκε νικητής ο Κρητικός ποδοσφαιριστής μετά το σοβαρό τροχαίο

Χαρούμενος και απολύτως υγιής επέστρεψε στην οικογένεια, στους αγαπημένους φίλους του και στο άθλημα που αγαπά και υπηρετεί

ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Κώστας Λαμπράκης του Κωνσταντίνου, που είχε παρασυρθεί πεζός από αυτοκίνητο και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου στο Στόμιο Ιεράπετρας.
Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη από τη Νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, έχοντας ξεπεράσει κάθε κίνδυνο για την υγεία του.
Μετά από 12 μέρες νοσηλείας η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί στον απόλυτο βαθμό, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην αγαπημένη του οικογένεια και στους ανθρώπους που καρδιοχτύπησαν για εκείνον, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες της παραμονής του στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
«Ο γιός μου επέστρεψε στο σπίτι μας την περασμένη Τετάρτη και προσπαθεί σιγά-σιγά να επιστρέψει στην καθημερινότητά του αν και θα πρέπει να προσέχει λίγο καιρό ακόμη μέχρι να κάνει τις επόμενες απαραίτητες εξετάσεις στο κεφάλι.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δε χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, και ο οργανισμός του από μόνος του, με τη βοήθεια των γιατρών, κατάφερε να επουλώσει τις θλάσεις στον εγκέφαλο που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα. Ο Κώστας έχει αρχίσει και βγαίνει έξω για καφέ αλλά προς το παρόν δεν πρέπει ακόμα να ξεκινήσει να εργάζεται.
Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την κοινωνία της Ιεράπετρας, που προσευχήθηκε για το παιδί μας, και όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που ήταν συνεχώς δίπλα του, μέχρι να πάρει το εξιτήριο και να γυρίσει υγιής στο σπίτι μας.
Εύχομαι όλοι όσοι εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα να επιστρέφουν σύντομα, όπως ο Κώστας, 100% υγιείς στα σπίτια τους», μας είπε ο πατέρας του 22χρονου κ. Κώστας Λαμπράκης που έχει δώσει το δικό του όνομα στον 22χρονο γιο του.
Το χρονικό του ατυχήματος
Το σοβαρό τροχαίο, με θύμα τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Κώστα Λαμπράκη του Κωνσταντίνου, έλαβε χώρα γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Βιάννου, στην περιοχή της Νέας Ανατολής, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας 77 ετών, που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τις Μουρνιές, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 22χρονο, ο οποίος είχε μόλις ολοκληρώσει τις αγροτικές του εργασίες και επέστρεφε στο όχημα του.
Ο νεαρός, χτυπημένος σοβαρά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από κάτοικους της Νέας Ανατολής με Ι.Χ. αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ στη συνέχεια διασωληνώθηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.
Επειδή στο ΠΑΓΝΗ οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να εισαχθεί άμεσα σε ΜΕΘ και εκεί δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεββάτι, τον παρέπεμψαν στο Βενιζέλειο.
Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου έμεινε για πέντε ημέρες και αφού η κατάσταση της υγείας του ήταν συνεχώς βελτιούμενη βγήκε από τη ΜΕΘ και παρέμεινε άλλες 6 μέρες στη Νευροχειρουργική Κλινική από όπου πήρε εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη.
Οι προσευχές όλων των Ιεραπετριτών, ο επαγγελματισμός των γιατρών και των νοσηλευτών, η νιότη και ο δυνατός οργανισμός του 22χρονου, αλλά και η γρήγορη μεταφορά του στο Νοσοκομείο, έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα το παλικάρι και να επιστρέψει στο σπίτι του συνεχίζοντας να κάνει όνειρα για τη ζωή του…
Πηγή: neakriti

Μοιράσου με τους φίλους σου