Wednesday, 17 April, 2024

ΑΣ Γιαννιτσά-Νίκη Αγκαθιάς, την Κυριακή

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά υποδέχεται την Κυριακή τη Νίκη Αγκαθιάς που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου ενώ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια!!!
Η συμπαράσταση του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται αναγκαία ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα των Γιαννιτσών να επιστρέψει στις νίκες.

Η ομάδα με νέες προσθήκες στο ρόστερ της – με 10 μεταγραφές τον Ιανουάριο – θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου, καθώς το στάδιο της πόλης λόγω του καιρού ακόμη είναι σε κακή κατάσταση.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Καραογλανίδης που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 20 ημέρες. Απών θα είναι και οι Ευθυμιάδης και Χουσείνογλου που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους.Απών και ο Μουρίκι που έχει 4 κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα επιστρέφουν ο Ζούρκος (που ήταν τιμωρημένος) και Κοτσαρίδης (τραυματίας).
Η αποστολή για τον αγώνα:
Κύρρου, Γιώτας, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μπαμπαλής, Δοξάκης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Παντελίδης, Θεοδωρίδης, Παντεκίδης, Αθανασιάδης, Χατζηαθανασίου, Πολιανίδης, Χιντασέλι, Shera, Συμεωνιδης, Παπαδόπουλος και Μπιγκάνος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου