Thursday, 28 March, 2024

Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών: Οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των Τμημάτων υποδομής

Στα πλαίσια της έναρξης των εγγραφών στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, σας παρουσιάζουμε τους προπονητές και υπεύθυνους των τμημάτων.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών ήρθε σε επαφή και συμφώνησε με ανθρώπους ικανούς και εξειδικευμένους στο αντικείμενο τους, έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν τις ακαδημίες μας.
Στόχος όλων μας είναι τα ταλέντα της περιοχής μας να πάρουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για την ποδοσφαιρική τους παιδεία και ανάπτυξη, έτσι ώστε στο μέλλον να μπορέσουν, όσοι έχουν τις δυνατότητες, να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας.
Μαρία Παρίσου


Η Μαρία Παρίσου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1975 και ζει και εργάζεται στο Νέο Μυλότοπο Γιαννιτσών ως σχολική τροχονόμος. Από το 2011 είναι υπεύθυνη των ακαδημιών Μέγα Αλέξανδρου Ν. Μυλοτόπου ενώ πέρυσι συνεργάστηκε και με τον Α.Σ. Γιαννιτσά. Παράλληλα από το 2017 είναι υπεύθυνη του τμήματος του Νέου Μυλοτόπου της γυναικείας ομάδας των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων Γιαννιτσών.
Δημήτριος Βοτάρης


Ο Δημήτριος Βοτάρης γεννήθηκε στη Βέροια το 1985, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γ.Γ. Αθλητισμού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με κύριο στοιχείο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στα επιμορφωτικά σεμινάρια του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σαν μέσος κ έπαιξε μεταξύ άλλων στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας και Εδεσσαϊκό. Την περίοδο 2009-2012 ήταν προπονητής στην Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας και μετέπειτα για 1 χρόνο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Γαλατάδων. Από το 2014 ήταν προπονητής και υπεύθυνος στην Ακαδημία του Απόλλων Κρύας Βρύσης και συγχρόνως προπονητής στο μεγαλύτερο τμήμα της Ακαδημίας (Ποντιακή Νεολαία) όπου κατάφερε να κερδίσει 2 ανόδους και να ανεβεί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. Από την σεζόν 2018-2019 είναι και μέλος του προπονητικού τιμ της Μεικτής Πέλλας.
Κώστας Χαρμάνας
Ο Κώστας Χαρμάνας γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1984, είναι απόφοιτος ΙΕΚ μηχανογραφημένης λογιστικής και κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA C ενώ έχει παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο του διπλώματος UEFA B. Υπήρξε ποδοσφαιριστής επί 20 χρόνια παίζοντας σε ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ως προπονητής ξεκίνησε το 2016 και την περίοδο 2017-2018 πήρε την άνοδο για την Α1 Πέλλας με τον Α.Σ. Αξού, όντας αήττητος στο πρωτάθλημα. Στην τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής της ΑΕΚ Καρυώτισσας και παράλληλα προπονούσε τις Κ-8 και Κ-10 των ακαδημιών του Α.Σ, Γιαννιτσά. Πέρυσι η ΕΠΣ Πέλλας τον βράβευσε με το βραβείο Ήθους, διότι στην 20ετή του καριέρα ως ποδοσφαιριστής δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.
Αλέξανδρος Κουτίδης


Ο Κουτίδης Αλέξανδρος γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1990, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και έχει δίπλωμα προπονητή UEFA C και Β (σε εξέλιξη). Έχει μεταπτυχιακό με τίτλο στην: «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» και σε εξέλιξη είναι και το μεταπτυχιακό με τίτλο στην: «Κινησιολογία». Παράλληλα παρακολούθησε τα Προγράμματα Επιμόρφωσης του ΑΠΘ: «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών» και «Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών». Από το 2014 είναι μέλος της Αναγέννησης Γιαννιτσών ως γυμναστής, προπονητής και υπεύθυνος της Ακαδημίας ενώ τα τρία τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής της ανδρικής ομάδας.
Βαγγέλης Σομονούδης


Ο Βαγγέλης Σομονούδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1997 και είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών του ΙΕΚ Ακμή Θεσσαλονίκης. Μετά το τέλος τον σπουδών του συμμετείχε σε σεμινάριο με θέμα λειτουργική προπόνηση οφέλη και πλεονεκτήματα όπως και σε σεμινάριο με θέμα αθλητική ψυχολογία κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Το 2016 έγινε μέλος των Ακαδημιών της Αναγέννησης Γιαννιτσών ως προπονητής. Μετά το τέλος της θητείας του συνέχισε στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Τη σεζόν 2017-2018 υπήρξε προπονητής της αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών.
Σοφία Μυλωνά


Η Σοφία Μυλωνά γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1996, είναι απόφοιτη της σχολής προπονητών του ΙΕΚ Ακμή Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ενώ παράλληλα αποφοίτησε και από την σχολή δημοσιογραφίας του ΙΕΚ. Συμμετείχε σε σεμινάρια φυσιοθεραπείας, διατροφής και προπονητικής από όπου και έλαβε πιστοποίηση. Την περίοδο 2016-2017 ανέλαβε την κατηγορία projunior των Ακαδημιών της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την επόμενη σεζόν ήταν στις Ακαδημίες του Εθνικού Γιαννιτσών στις κατηγορίες projunior και junior 2006. Την περίοδο 2018-2019 ήταν στο τμήμα των bambini των Ακαδημιών της ομάδας του ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Πατριαρχείο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου