Friday, 29 March, 2024

Δόξα Μελισσίου: Καταγγελία-διαμαρτυρία για τη σφαγιαστική διαιτησία

Το Διοικητικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα, 10/02/2020, αποφάσισε ομόφωνα, να εκφράσει την εντονότατη διαμαρτυρία του προς:
1. Τον Πρόεδρον και την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Πέλλας,
2. Την Επιτροπή Διαιτησίας,
3. Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών και
4. ΜΜΕ Πέλλας
Για τη σφαγιαστική διαιτησία του νεαρού, άπειρου διαιτητή του αγώνα πρωταθλήματος Α1 μεταξύ των ομάδων ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ-ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, κ. Μιχαηλίδη, ο οποίος με τα σφυρίγματά του «πυροδότησε» τον αγώνα μεταξύ δυο φίλων σωματείων και παραλίγο να τον τινάξει στον αέρα. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι, ακύρωσε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων και δεν σφύριξε καταφανέστατο πέναλτι, που θα το έδινε και ο Πρόεδρος του ΑΚΡΙΤΑ.
Η προσπάθεια όλων μας σωματείων και Ενώσεως Πέλλας, αλλά και του Συνδέσμου διαιτητών, να καταπολεμήσουμε τη ΒΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, με τέτοιους διαιτητές, ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ της ΒΙΑΣ στα γήπεδα, πάει χαμένη.
Επιμένουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα παιχνίδια της Α1 να τα σφυρίζουν αξιολογημένοι διαιτητές και να είστε βέβαιοι ότι υπάρχουν εξαιρετικοί για να φέρουν σε πέρας και τα πιο δύσκολα παιχνίδια, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά στα παιχνίδια Κυπέλλου και Πρωταθλήματος της φετινής περιόδου.
Επίσης, απαιτούμε, να μη σφυρίζει ο ίδιος διαιτητής τα παιχνίδια της ίδιας Ομάδας πολλές φορές, για την προστασία της αξιοπιστίας του θεσμού, των Αρχών και των Ομάδων.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στους φίλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΚΡΙΤΑ και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια. 
Τέλος , κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής Πρωταθλήματος, επειδή η κακή διαιτησία για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, ( η προηγούμενη στον αγώνα ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ όπου και πάλι τα λάθη του διαιτητή κ. Ραμπούση και της βοηθού κας Σαπουτζή, στέρησαν βαθμούς από την Ομάδα μας, μαζί και η σημερινή του κ. Μιχαηλίδη), μας προβληματίζουν ιδιαίτερα και ΒΑΡΥΝΕΙ η ΣΚΕΨΗ, μη καθόδου της Ομάδας μας, στο επόμενο πρωτάθλημα, ΓΙΑΤΙ, δεν δεχόμαστε τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ.
ΟΧΙ, ΑΛΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΜΗ ΠΥΡΟΔΟΤΗΤΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου