Friday, 29 March, 2024

Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast: Νίκη επί του Αιγινιακού 71-65

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast το Σάββατο 2/11 αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα του Αιγινιακού στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης

και πήραν τη νίκη με σκορ που κρίθηκε στην παράταση 65-71. Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast είχαν τα ηνία του παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Αιγινιακός όμως ήταν κοντά στο σκορ στο τέλος του αγώνα και με βολές του Πετρίδη παίκτη των Ίκαρων Γιαννιτσών Rolloplast το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η ομάδα των Γιαννιτσών κέρδισε το παιχνίδι!
Δεκάλεπτα: 10-13, 23-27, 36-43, 60-60, 65-71 (παράταση)
Διαιτητές: Ευφραινίδης-Ντόγκας
ΑΟΚ Αιγιακός (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος 22 (5), Κοιλίας, Στογιαννόπουλος 6, Στάμος Κ.Β., Στάμος Κ.Α., Γιουμούκης, Βουλτσίδης 28 (5), Βουτσακόπουλος 1, Μελίδης 8, Καλαβρινός, Κουτούπας, Τσότσλλι.
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast (Καραμιχάλης): Οξούζης, Μύζιου 8, Αθαναηλίδης 17 (1), Σπόντης 7 (1), Ελυθεριάδης 6, Μπογδάνης 5, Πετρίδης 27, Γκιώσης, Χαραλαμπίδης 1.

Επόμενη αγωνιστική με το Κιλκίς
Την επόμενη αγωνιστική 9/11 η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast ταξιδεύουν με την ασφάλεια που τους δίνει η VresAsfalisi (https://vresasfalisi.gr/) στην πόλη του Κιλκίς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του ΑΠΣ Κούπα Κιλκίς στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς στις 18:00. Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast καλούν τον κόσμο της πόλης των Γιαννιτσών να παρακολουθεί και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας, από το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια, από τον Λόγο της Πέλλας (https://logospellas.gr/), από το site της ομάδας (http://ikaroigiannitsonbc.gr/) και από τα social media της ομάδα σε facebook (Ίκαροι) και στο instagram (ikaroigiannitson).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου