Thursday, 25 April, 2024

“ΗΡΩΙΚΗ” εκτός έδρας ήττα για τα κορίτσια Μίνι των “ΙΚΑΡΩΝ” Γιαννιτσών

“ΗΡΩΙΚΗ” εκτός έδρας ήττα για τα κορίτσια Μίνι των “ΙΚΑΡΩΝ” Γιαννιτσών 

Στον εκτός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών, που διεξήχθη στην Έδεσσα ο τοπικός Πανεδεσσαικός επιβλήθηκε των “Ικάρων” Γιαννιτσών, σταματώντας το νικηφόρο σερί της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας που λόγω απρόβλεπτων απουσιών κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις μιά πεντάδ!.Οι γηπεδούχοι είχαν γενικά  τον  έλεγχο του αγώνα αλλά από εκεί και πέρα  οι μαχητικές  παίκτριες του Νίκου Σπόντη και Σερέτη Θεολόγου  αν και  ελάχιστες στον αριθμό, δεν παραδόθηκαν και προσπάθησαν  στον  ίδιο ρυθμό  μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα  να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας.

“….Το μόνο που μας νοιάζει και μας κάνει περήφανους  είναι ο  τρόπος που ανταγωνιστήκαμε την 12άδα των γηπεδούχων, γιατί παίξαμε με ηρωισμό κι αυτοθυσία.. Όλη η ομάδα εξακολουθεί να  είναι ενωμένη παρά τη στεναχώρια  των τελευταίων  συσσωρευμένων απουσιών, μας,  γιατί  είμαστε  μια οικογένεια ,μια παρέα.  Αποτελούμε  ομάδα με πολύ ταλέντο και πολύ αγάπη για το μπάσκετ. Έχουμε μάθει να χάνουμε  με ψηλά το κεφάλι γιατί έχουμε μάθει και να κερδίζουμε….”δήλωσε ο προπονητής Σερέτης Θεολόγος. “… ‘Ολα τα εύκολα συμπεράσματα, οι αντιξοότητες και οι ήττες  είναι δανεικά στον αθλητισμό, μέρος του παιχνιδιού.  Στηρίζουμε απόλυτα όλοι  μας, αυτά τα  τα καταπληκτικά  κορίτσια της  ομάδα μας και την  όμορφη παρέα που έχουμε φτιάξει διασκεδάζοντας  το μπάσκετ!… Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!…”

“….. Η ομάδα μας έδειξε διάθεση να γυρίσει το  σημερινό παιχνίδι, να τρέξει, να σκοράρει παρά την απόλυτη αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων . Εν μέρη τα κατάφερε  και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών…” συμπλήρωσε και ο Σπόντης Νίκος , προπονητής των “Ικάρων”. “..Κατεβάσαμετην διαφορά  όμως κάποια  λάθη και κάποιες εύκολες χαμένες επιθέσεις, απόρροια της κούρασης , επέτρεψαν στις αντιπάλους να διατηρήσουν  την ψαλίδα στο σκορ  και να πάρουν τον αγώνα. Αυτή η ήττα δεν σημαίνει τίποτε για εμάς καθώς τα οφέλη που αποκομίζουμε φέτος είναι πολλαπλά για τις νεαρές αθλήτριες μας που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν, αποκομίζοντας αγωνιστική εμπειρία !..Μπράβο για το κουράγιο τους!..”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου