Saturday, 20 April, 2024

Νίκη για τους Ικάρους Γιαννιτσών Rolloplast και στην Κατερίνη, τον Βατανιακό

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast αντιμετώπισαν νικηφόρα σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση τον Βατανιακό στην Κατερίνη στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της ΕΚΑΣΚΕΜ

Οι παίκτες των Γιαννιτσών μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο το οποίο έκλεισε 19-25 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πλησίασαν απειλητικά την ομάδα των Ικάρων κλείνοντας το μισό της αναμέτρησης με σκορ 35-39. Στο τρίτο δεκάλεπτο αρχικά η ομάδα της Κατερίνης πέρασε για μικρό χρονικό διάστημα μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Καραμιχάλη ανέβασαν ρυθμούς και με την ποιότητα τους κατάφεραν να κλείσουν όντας μπροστά στο σκορ με 6 πόντους (51-57). Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ψαλίδα της διαφοράς ήταν διψήφια για την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast. Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 67-80! Σε αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση συμπαραστάτες αυτής προσπάθειας ήταν Κάβα Ποτών Γεωργιάδης, Fame Radio, Tailor Italian wear, Καρακιολάς (Φωτιστικά-Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός).
Διαιτητές: Ταρενίδης-Τοπαλίδης
ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα (Πόσιος): Κοτσιμπέλης 4, Γαζέτης, Λάλλας 2, Βαρβούτης 7, Μεσκούρης 8(2), Πόσιος 2, Γιαμούζης 5(1), Αμανατίδης 4, Μπίσμπας 27 (3), Τσαϊτουρίδης 8 (2), Λιακόπουλος.
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast (Καραμιχάλης): Οξούζης, Μύζιου 12, Αθαναηλίδης 13, Σπόντης 3 (1), Ελευθεριάδης 2, Μπογδάνης 8, Πετρίδης 30 (5), Ακριτίδης 12.
*Επόμενο παιχνίδι 01/02/2020 18:00 Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast- Αιγινιακός στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου