Friday, 29 March, 2024

ΟΑΚΑ: Άγρια επεισόδια στις κερκίδες με οπαδούς της ΑΕΚ και του Άγιαξ!

Νέα επεισόδια με Ολλανδούς οπαδούς σημειώθηκαν, αυτή τη φορά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άγιαξ για το Champions League το απόγευμα της Τρίτης, 27.11.2018.
Οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με εκείνους του Αγιαξ, ενώ στα επεισόδια φέρονται να ενεπλάκησαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Οι οπαδοί εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και κροτίδες, ενώ στην εξέδρα των Ολλανδών μπήκαν τα ΜΑΤ.
Η ένταση κράτησε επί περίπου δέκα λεπτά, ενώ στην κερκίδα των Ολλανδών έπεσε… άγριο ξύλο.
Επεισόδια με οπαδούς του Άγιαξ και στο Γκάζι


Στιγμές χάους, με χημικά, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και κυνηγητό στους δρόμους επικράτησαν νωρίτερα, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση του αγώνα για το Champions League με την ΑΕΚ, και στο Γκάζι, μεταξύ των συγκεντρωμένων στο σημείο οπαδών του Άγιαξ και των ΜΑΤ.
Οι οπαδοί του Άγιαξ προκαλούσαν τις αστυνομικές δυνάμεις και, όταν κινήθηκαν εναντίον τους με σκοπό να σπάσουν τον κλοιό, δέχθηκαν την αντίδραση των αστυνομικών.


Στο σημείο, ανάμεσα στα μαγαζιά, επικράτησε μεγάλη ένταση, αλλά μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, οι οπαδοί του Άγιαξ περιορίστηκαν και, αφού τέθηκαν υπό έλεγχο, μπήκαν στα πούλμαν που θα τους μετέφεραν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου για το ματς με την πρωταθλήτρια Ελλάδας.
protothema.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου