Friday, 19 April, 2024

Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής: «Η ΕΠΟ πρέπει να διασφαλίσει τη συμμετοχή περισσότερων ομάδων στη νέα κατηγορία»

Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής μίλησε στους Αχίλλειο Έξαρχο και Δημήτρη Μπασμπαρέλα σχετικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών

υπογραμμίζοντας με νόημα: «Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τελική μορφή των κατηγοριών, αλλά και της προκήρυξης, οπότε μπορεί και να διαψευστούμε.

Άποψη μου είναι ότι η ΕΠΟ πρέπει να κοιτάξει πως θα διασφαλίσει τη συμμετοχή περισσότερων ομάδων στη νέα κατηγορία, η οποία θα δημιουργηθεί και αναφέρομαι σε αυτή, η οποία θα είναι κάτω από τη Super League 2.

Συν τοις άλλοις, ακόμη δεν ξέρουμε πόσοι θα ανέβουν και πόσοι θα υποβιβαστούν. Αυτά όλα έπρεπε να είχαν γίνει, κι αυτό δείχνει ουσιαστικά ότι το ελληνικό κράτος περισσότερο ενδιαφέρον δίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες και λιγότερο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέριμνα από το Υπουργείο δεν έπρεπε να υπάρχει ήδη και να το ξέρουμε κι εμείς; Ξεκινάμε χωρίς να ξέρουμε πόσοι ανεβαίνουν, πόσοι θα υποβιβαστούν».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου