Saturday, 20 April, 2024

Ο Levan Guruli από τα Γιαννιτσά στην Κίνα για αγώνες Kickboxing

Ο Levan Guruli από τα Γιαννιτσά δεν έχει σταματημό με αγώνες και επιτυχίες και εκτός Ευρώπης! Για πρώτη φορά μάλιστα θα συμμετάσχει στην Ασία

και συγκεκριμένα στην Κίνα.
Ο αθλητής του ‘Magma Team’ και του Σταύρου Μητσκολάβα έκλεισε να αγωνιστεί 17 Αυγούστου στο promotion του «Faith Fight» , εκεί όπου παλαιότερα έχουμε δει να κάνει δυνατό ματς και ο Γιάννης Σκορδίλης.
Η αναμέτρηση για τον Guruli θα γίνει στην πόλη Shijiazhuang και απέναντί του στα 75 κιλά σε 3 γύρους των 3 λεπτών θα βρει τον 24χρονο Κινέζο Tan Xiaofeng.
Πρόκειται για πρωταθλητή στο Thai, αλλα και στην πυγμαχία με πολυάριθμες διακρίσεις από το 2015 και μετά, ενώ εχει υπάρξει και με ζώνη στα WLF (Wulin Feng) και Kunlun Sanya Station.
Θυμίζουμε πως από την πλευρά του ο Guruli προέρχεται από τη νίκη απέναντι στον Τούρκο Sinan Cagala στο «Enfusion» του Βελιγραδίου τον προηγούμενο μήνα.
H αναμέτρηση κλείστηκε από τον πολύπειρο μάνατζερ Γιώργο Περγιάλη που μάλιστα θα συνοδεύσει τον Guruli στην Κίνα, με το ταξίδι τους να διαρκεί από τις 11 ως και τις 20 Αυγούστου, ώστε ο μαχητής μας να έχει την δυνατότητα να εγκλιματιστεί στο νέο αυτό περιβάλλον.
Μια νίκη εδώ για τον Guruli πιθανότατα να του ανοίξει ακόμη περισσότερες πόρτες στην Κίνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου