Thursday, 25 April, 2024

ΑΣ Αναγέννηση: Φιλική νίκη 3-1 τους Σαρακηνούς

Φιλική νίκη για την Αναγέννηση, που κέρδισε με 3-1 τους Σαρακηνούς, στα πλαίσια των αγώνων προετοιμασίας των 2 ομάδων, το Σάββατο 10 08.
Στο πρώτο ημίχρονο, η Αναγέννηση ήταν σαφώς καλύτερη του αντιπάλου της και προηγήθηκε με 2-0, στην επανάληψη οι Σαρακηνοί ανέβασαν την απόδοση τους και έγιναν πιο απειλητικοί .
Το τελικό 3-1 ήταν σε τελική ανάλυση δίκαιο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής η ζέστη που έκανε πολύ δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών των 2 ομάδων, παρουσία περίπου 250 φιλάθλων έγινε ο αγώνας που παρά την ζέστη βρέθηκαν στο γήπεδο.


Οι 2 τεχνικοί χρησιμοποίησαν πολλούς παίκτες και σίγουρα έβγαλαν κάποια συμπεράσματα για τ επίπεδο που βρίσκονται.
Αγωνιστικά το θέαμα που παρουσίασαν οι 2 ομάδες δεν ήταν καλό.


Στο 10′ αποχώρησε τραυματίας ο Ταουσάνης. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Στεφανίδης, Καραμπάς και Χιντασέλι για τους Σαρακηνους ο Τσόρμπας.
Διαιτησία των Σιδηρόπουλου, Σιπκα, Κουπαράνη Σδ Πέλλας.
Αναγέννηση (Καβακάς): Τόλιος, Γκαρακλίδης, Μπαμπαλής, Μουρικι, Βουτσιας, Σουκια, Καραμάς, Ταουσιάννης, Στεφανίδης, Χιντασέλι, ευθυμιάδης. ¨Έπαξαν και οι Καραογλανίδης, Τόσιος, Πετρούσης, Κώστας, Κωστάκης, Γεροντίδης, Χατζηλιάδης, Κεχαγιογλου, Στεργίου.
Σαρακηνοί (Τσαμαρδός): Φιρινίδης, Κουμπος, Γεωργίου, Ουζούνης, Βλαχόπουλος, Τορμπάνης, Ηλιάδης, Ευφραιμίδης, Γκέσιος, Κυζεριδης, Αθανασιάδης.
Έπαιξαν και οι Ντιντιλάς, Μελίσση, Ρόσης, Τσόρμπας, Μαντζαρης, Παρίσης, Μαουγινης,Λεντι.
Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου