Friday, 29 March, 2024

Δεν τα κατάφεραν τα Γιαννιτσά 1-1 με Μακεδονικό

Δεν τα κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί η ομάδα των Γιαννιτσών παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στον Μακεδονικό.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με ευκαιρίες και στις 2 εστίες, με τις 2 ομάδες να παλεύουν μέχρι το τέλος παρότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά.
Το αξιοσημείωτο ήταν η συμμετοχή νεαρών παικτών και από τις 2 ομάδες, με την ομάδα των Γιαννιτσών να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον 15χρονο τερματοφύλακα Τοψή στο τελευταίο 15′ του αγώνα.
Στο 7′ ο Καρλόπουλος απο κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 32′ ο Χιντασελί που ήταν απο τους κορυφαίους των γηπεδουχων με ατόμικη προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1
Η ομάδα των Γιαννιτσών δικαιολογημένα φωνάζει, για ένα γκολ που της ακυρώθηκε, κακώς απο τον Β’ βοηθό, στο 30′ με σκόρερ τον Χιντασέλι.
Η διαιτησία των ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΙΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους στη φάση του 30′ ενώ δεν απέφυγε τα λαθάκια και για τις 2 ομάδες.
Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Καβακάς) Γιώτας (75′ Τοψης), Σέρα, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης Παντεκίδης (74′ Αθανασιάδης), Πέλκας, Χιντασέλι, Μουρίκι, Χουσεηνογλου (55′ Θεοδωρίδης), Ζούρκος, Παντελίδης (67′ Παπαδόπουλος).
Μακεδονικός (Βίλης) Τοτολίδης, Τσιαμπάζης(46’Νικολαϊδης) , Γεωργιάδης (75’Τραικος), Ζαφειρίδης, Λαβίδας, Κοβάτσης (59’Χατζηκωνσταντινου), Μπαρδούσι(72’Τούλας), Γαρύφαλλος, Λεωνόγλου, Καρλόπουλος, Τσουκάνης
Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου