Tuesday, 19 March, 2024

Εθνικός Γραμματικού – Μακεδονικός Έδεσσας 1-2

Μετά από έναν ολόκληρο γύρο ο Μακεδονικός Έδεσσας κατάφερε να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης και πάρει τους 3 βαθμούς κόντρα στον Εθνικό Γραμματικού.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Μακεδονικός πίεσε τον αντίπαλο και είχε την υπεροχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κύριος εκφραστής των προσπαθειών ήταν ο Ρέτζιας ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις πάσες των συμπαικτών του βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 30΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρδάνη, ο Σκούλης σκόραρε με κεφαλιά ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η υπεροχή του Μακεδονικού καρποφόρησε στο 40΄ με τον Καλογιάννη να πλασάρει υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε και το πρώτο με τον Μακεδονικό να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό τελικά ήρθε στο 60΄και πάλι από τον Καλογιάννη, ο οποίος κρέμασε τον τερματοφύλακα μετά από κάθετη πάσα του Μπουρδάνη. Μετά το 0-2 ο Μακεδονικός έδωσε χώρο στον Εθνικό. Στο 65΄ο Ροδίντσης αποσόβησε σε κόρνερ τετ-α-τετ. Στο 70΄μετά από σουτ στο οποίο η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Καρυπίδης από κοντά μείωσε σε 1-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Εθνικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια ωστόσο το πρώτο σουτ έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Ροδίντσης και στην επαναφορά το σουτ κατέληξε άουτ.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσα (Χαραλάμπους): Ροδίντσης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Σουλιώτης, Σκούλης, Μητσόπουλος, Ζάσκας, Μπουρδάνης, Ηλιάδης (80΄Θεολόγου), Καλογιάννης, Ρέτζιας (70΄Γαβριηλίδης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου