Thursday, 25 April, 2024

Α.Σ. Πρόμαχοι-Άρης Νησίου 0-1

Ποιοτικό και συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, από δυο εξαιρετικές ομάδες

οι ποδοσφαιριστές των οποίων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και στο οποίο τελικά επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 0-1.
Α. Σ. Πρόμαχοι και Άρης Νησίου λοιπόν, για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, αναμετρήθηκαν και αποζημίωσαν με το θέαμα που πρόσφεραν τους λιγοστούς φιλάθλους.
Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές φάσεις και από τις δυο ομάδες, με πιο εμφατική αυτή του Gazy των γηπεδούχων, όταν στο 40’ επιχείρησε να πλασάρει το τέρμα του Άρη, όμως ο τερματοφύλακας Πιστοφίδης αντιδρώντας ενστικτωδώς, απέκρουσε την βέβαιη παραβίαση της εστίας του.


Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο, παιχνίδι για γερά νεύρα, με την μπάλα πάνω κάτω και τους δυο τερματοφύλακες να αναδεικνύονται ήρωες του ματς, αφού έπιαναν τα άπιαστα.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 84’ όταν ο Αναστασιάδης του Άρη πλάσαρε εύστοχα τον Μπελητάσιο ύστερα από αμυντική σύγχυση στην εστία των Προμάχων.
Από τους Προμάχους, που αντικειμενικά δικαιούνταν την ισοπαλία, διακρίθηκαν οι Μπελητάσιος(κορυφαίος), Αθανασιάδης, Μιχαηλίδης και Μονογενίδης.


Από τον Άρη, που με την σημερινή του εμφάνιση πιστοποίησε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, ξεχώρισαν οι Πιστοφίδης(κορυφαίος), Γκίνης, Μουλάς και Σαββίδης.
Η διαιτησία του κυρίου Ατζαμιδάκη ήταν καλή με ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα. Άριστοι οι δυο βοηθοί του Χ. Δεμερτζής και Ζιώγλης.
ΑΣ Πρόμαχοι Μπελητάσιος, Αθανασιάδης, Μιχαηλίδης, Μεσκίνης, Άτζος (Κοτζαμανώλης), Τσιμτσιρίδης, Μονογενίδης, Σαμαράς(Adi)), Σατζάκης (Σούσουλας), Μίτσκας, Gazy (Τρίψης). Προπονητής: Σαμαράς.
Άρης Νησίου Πιστοφίδης, Γκίνης, Παπουλίδης, Τσουμάγκας, Σαββίδης, Μουλάς, Γ. Δούμος, Φουδούλης (Γιάννου), Μάρκου, Αναστασιάδης (Τσίκος), Μάτζιος (Καραολάνης). Προπονητής: Παπαδόπουλος.
Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης “Π.Ν.” – φωτο: Προμαχοι Νέα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου