Wednesday, 24 April, 2024

Πανηγύρισε την άνοδο ο Άρης Λουτρακίου

Διπλή γιορτή για τον Άρη Λουτρακίου την Κυριακή στο γήπεδό του με το Γαρέφι. Μετά τη νίκη με 5-0, ανέρχεται στην Α’ κατηγορία ενώ έγινε και η απονομή

του κυπέλλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το Λουτράκι κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 43΄έχασε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες με τους Σπρίτα, Γάτσο, Κόγιο και Γρηγοριάδη.
Στο 43΄ο Γρηγοριάδης έκανε το 1-0. Από κει και πέρα όλα απλοποιήθηκαν . Στο 60΄ο Κόγιος έκανε το 2-0΄Στο 83΄ο Σπρίτος το 3-0 και ο Γρηγοριάδης στο 87΄ το 4-0. Το Γαρέφι έπαιξε ανοικτά και φιλότιμα.
Διαιτητής Ατζαμιδάκης (Μιχαηλίδης-Παρούτογλου) ΆΡΙΣΤΟΙ
ΑΡΗΣ Λουτρακίου Μποτσφάρης, Καραδοδοσίδης, Μιτσάγγας, Κόγιος, Πλίσκας, Πλέσκας, Λεμονίδης, Σπρίτος, Γρηγοριάδης, Γάτσος, Λιούγας.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Καρυπίδης, Ζέρζης, Παπαπέτρου, Καϊλάρης, Νούσκας Σπρίτας και Μάρος Παντελίδης
Ηρακλής Γαρεφείου Θ. Σίσκος, Χ. Μάρκου, Κ. Μάρκου, Μπίνος, Γιιάντσης, Μ. Μάρκου, Χ. Μάρκου, Γκιώσης, Πασχαλίδης, Καραμήτσος, Κωνσταντινίδης. Στην αποστολή ήταν και οι: Παρασκευάς, Τουρλάκης και Βασ. Μπίνος.
Η ΑΠΟΝΟΜΗ
Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε η τελετή απονομής του κυπέλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρόντες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου, ο β΄Αντιπρόεδρος Στάθης Τσαβδαρίδης, το μέλος του Δ,Σ. Σταύρος Χριστιανίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο Διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και παλιά δόξα του ΑΡΗ Λουτρακίου Γιάννης Μπίνας και πολλοί φίλοι της ομάδας που είχαν δημιουργήσει από το ξεκίνημα του αγώνα καταπληκτική ατμόσφαιρα.


Η προσπάθεια της διοίκησης υπό την προεδρία του Πασχάλη Νούσκα, των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων και γενικά του χωριού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: aridaia-gegonota.blogspot

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου