Friday, 29 March, 2024

ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ-ΣΦ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 2-4

Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα του ΠΑΣ Σκύδρας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην έδρα μας που δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα με το Πατριαρχείο.
Οι 200 περίπου φίλαθλοι χόρτασαν γκολ και θέαμα αφού στο σύνολο επιτεύχθηκαν 6 τέρματα με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κυριαρχία στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατοχυρώνοντας τη νίκη τους από νωρίς. Και μόνο στο τελευταίο 20′ του αγώνα που χαλάρωσαν λίγο και με τις αλλαγές που έγιναν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν στην αντεπίθεση και να καταφέρουν να μειώσουν σε 2-4, χάνοντας και μοναδικά τετ α τετ μπορώντας ακόμη να χτυπήσουν και την ισοπαλία.


Τα γκολ για την ομαδα του πατριαρχείου πέτυχαν στο 5′ μόλις λεπτό ο Χωραφάς με ατομική επέλαση από πλάγια κέρδισε τον Καισίδη που βρέθηκε μακριά από την εστία του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1 σκορ.
Στο 38/ μετά από ωραία σέντρα του Χωραφά ο Τομπάζης από κοντα κάνει το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 53′ Ο Χατζηγιαννίδης ανατρέπει τον Μητρέντση μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Κικερίδης φτάνοντας το σκορ στο 0-3.


Στο 65΄μετά από ασίστ του Χωραφά ο Μπιτσάκου από κοντά με σουτ κάνει το 0-4.
Στο 79΄ο Μιχάλης Αλμπάνης με την είσοδο του στον αγώνα μειώνει σε 1-4 και στο 81′ ο Μάριος Γάτσος με πλασέ διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα 2-4.
Στο τελευταίο 15′ οι γπεδούχοι είχαν κλείσει τους αντιπάλους στην περιοχή τους χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες και δοκάρι με Χαραλαμπίδη,Γάτσο και Χατζηγεωργίου.
Από το 83′ η ομάδα του Πατριαρχείου αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγώ αποβολής του Μπιτσάκου με κόκκινη κάρτα.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Σιδηρόπουλο, Πίλτση, Σηπάκη.
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ(Παπαιωάννου Ματθαίος) Καισίδης Γάτσος Σέχι Χαραλαμπίδης Καραφουλίδης Γεωργίου(65΄Αλμπάνης) Χατζηγεωργίου Ελέζι Στοικάκης (46′ Μέγας) Κουκούλης(70′ Λεκάκης) Χατζηγιαννίδης (70΄Φαντίδης)
ΣΦ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ (Γυριχίδης Γιάννης) Παπαδόπουλος Μητρέντσης Δ. (65′ Γραμματικού) Γαλάνης Πρέτσι Καλαιτζής Πρέτσης Χ. Συρώκας(73′ Μυτιλινέλης) Κικερίδης Ζελέζνιοφ (76′ Ντότα) Χωραφάς Τομπάζης Μητρέντσης Χ.(20′ Μπιτσάκου)
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου