Friday, 29 March, 2024

ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 5-0: Πάρτι πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ προσέφερε γκολ και θέαμα στην Τούμπα παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας την Παναχαϊκή με 5-0
Ο Δικέφαλος που ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 2-1, μπήκε στο γήπεδο με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, ώστε να αποβάλει το άγχος και να μην μπει σε περιπέτειες και το κατάφερε. Στο έκτο μόλις λεπτό ο Δικέφαλος σκόραρε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Λέο Μάτος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
17΄ τετ α τετ του Ζαμπά μετά από πολυ καλή κάθετη πάσα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στο 19΄ Ακππομ. Στο 22΄ ο Κυνηγόπουλος απο το γύρισμα του Πολίμου έκανε την προβολή αλλά ο Πασχαλάκης πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 25΄ο Μάτος παραλίγο να πετύχει το δέυτερο δικό του τέρμα πάλι με το κεφάλι αλλά αστόχησε. Στο 38΄ ωστόσο ο Άκπομ έκανε όμορφο κοντρόλ με το στήθος έξω απο την περιοχή, άφησε την μπάλα στον επερχόμενο Ζαμπά που μπήκε στην περιοχή ταχύτατα και πλάσαρε τον Καπούταγλη πετυχαίνοντας το 2-0. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μάτος με μακρινό σουτ και στη συνέχεια ο Σάχοφ εξ επαφής, δεν μπόρεσαν σε διπλή ευκαιρία να νικήσουν τον Καπούταγλη.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ σφράγισε την πρόκριση σημειώνοντας το 3-0. Στο 46΄ Ο Ζαμπά την ασίστ από τα αριστερά, σκόρερ ο Λημνιός με ωραίο πλασέ. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν όμως εκεί καθώς στο 54΄ έγινε η σέντρα από τα δεξιά από τον Λημνιό, η μπάλα πέρασε από όλους, την πήρε ο Ζαμπά και με ωραίο σουτ έγραψε το 4-0. Αμέσως μετά ήταν η σειρά του Ακπόμ να σκοράρει αλλά το τέτμα του ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ. Στο 67΄ ωστόσο ήταν αδύνατο να ακυρώσει κάποιος την γκολάρα του Γιόζιπ Μίσιτς που μπήκε στο 58΄ και εννιά λεπτά μετά έκανε το 5-0 με εκπληκτικό σουτ με φάλτσο έξω απο την περιοχή.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίσιτς/Αργυρόπουλος, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος
ΠΑΟΚ Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (68 Λύρατζης), Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί (73΄Καρέλης), Λημνιός, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (58΄ Μίσιτς), Ακπόμ.
Παναχαϊκή Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος (56΄ Μουστακόπουλος), Πλέγας, Ελευθεριάδης (53΄ Μαυρίας), Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (76΄ Μασούρας)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου